Aktuális

Hírek

Mi vár az őstermelőkre és a családi gazdaságokra január 1-től? – Itt vannak a változások!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Vas és Zala Megyei Szervezete december 1-jén online előadást szervezett az új családi gazdasági és őstermelői rendszerről, melyen Győrffy Balázs NAK elnök és dr. Cseszlai István a NAK stratégiai és vidékfejlesztési igazgatója beszélt a részletekről. Az új jogszabályt november 30-én tették közzé, az előadáson az eddigieket új, gyakorlati információkkal egészítették ki.

 

A bevezetőben Sabján Krisztinán, a NAK Zala Megyei Szervezetének elnöke mondott köszöntött, és kiemelte, hogy a gazdák és a falugazdászok kiválóan helytálltak a megváltozott, a koronavírus-járvány által nehezített helyzetben is, az élelmiszerellátás zavartalan, az adminisztráció és a területalapú kérelmek kezelése kapcsán pedig mindenki a lehető legrugalmasabban alkalmazkodott a kihívásokhoz. Az élet nem állt meg, Zala megyében ebben az évben 3 új termelői piac nyílt.

Győrffy Balázs összefoglalta a november 30-án elfogadott és közzétett 2020. évi CXXIII. jogszabály legfontosabb részleteit, dr. Cseszlai István pedig a változások gyakorlati alkalmazását és átmenetre vonatkozó tudnivalókat ismertette. A bevezetőben a NAK elnöke kiemelte, a cél az volt, hogy a közel 20 éves, mára idejét múlt jogszabályt úgy tegyék korszerűbbé és a megváltozott körülmények között is jobban alkalmazhatóvá, hogy közben senki se járjon rosszabbul.

őstermelő adózása

10 millió Ft árbevételig őstermelőknek nem kell személyi jövedelemadót fizetniük – fotó: Tóth Péter

Mi változik az őstermelők esetében?

Az értékhatárok változnak az őstermelők adózásában: közel 1 millió Ft árbevételig nem kell adóbevallást készíteni.

Közel 10 millió Ft árbevételig nem kell személyi jövedelemadót fizetni. Ha ezt az árbevételt valaki átlépi, csak a különbözetre szükséges adót fizetni, melynek mértéke: a 10 millió forint feletti összeg 90%-ának 15%-a. Azaz 11 millió Ft-os árbevétel esetén összesen 15 ezer Ft adófizetési kötezettség áll fenn.

Az átalányadózás értékhatára kb. 20 millió Ft-ra emelkedik. (Az értékhatárokat a mindenkori minimálbérhez kötötten határozták meg.)

A támogatások nem számítanak bele az árbevételbe (például a területalapú és a 2. pillérhez kapcsolódó kifizetések).

Kiegészítő tevékenység is végezhető az árbevétel 25%-áig (például falusi vendéglátás, bérmunka).

Vigyázat! Ha túllépi a kiegészítő tevékenység a 25%-ot, akkor az egész kiegészítő tevékenységre igaz, hogy nem alkalmazható az őstermelői adózási feltételrendszer.

A saját alapanyagot felhasználó feldolgozási tevékenység a kistermelői törvényben meghatározott volumenig a mezőgazdasági tevékenységhez sorolandó.

Vigyázat! A vásárolt alapanyagot használó kistermelői feldolgozás a 25%-os korláttal szabályozott kiegészítő tevékenységhez sorolandó!

Őstermelő csak 16 évet betöltött természetes személy lehet.

Saját termelőeszközzel szükséges rendelkezni: nem az a lényeg, hogy van-e saját földje a termelőnek, bérelhet is, de valamilyen termelő eszközzel rendelkeznie kell, ami alkalmassá teszi a mezőgazdasági tevékenység végzésére.

Összeférhetetlenség: őstermelő lehet egyéni vállalkozó is egyben, de nem lehet ugyanazt a tevékenységet végezni a két kategóriában, választani kell 2021 március végéig!

Az őstermelőként előállított termények, termékek értékesítéséhez nem szükséges a továbbiakban a személyes jelenlét, a közeli hozzátartozó vagy alkalmazott is eljárhat az őstermelő nevében.

őstermelő

Kiegészítő tevékenység is végezhető az árbevétel 25%-áig – fotó: MTI/Mohai Balázs

Nyilvántartás, adminisztráció

Nem lesz plasztikkártya és betétlap! Állandó problémát okozott, hogy a hatályos igazolványt évente betétlappal kellett érvényesíteni, és aki ezt elmulasztotta, hátrányosabb helyzetbe kerülhetett. Ennek vége! Lejáró igazolványok nem lesznek, mostantól az őstermelők egyedi azonosító számmal rendelkeznek majd, kártya és érvényesítési kötelezettség nélkül.

A őstermelői jogviszony megszűnésére több lehetőség van: természetes okok (pl. a megszüntetés kérése, haláleset), vagy a NAK általi megszüntetés szabálytalanság miatt.

Betétlapot nem lesz kötelező vezetni a bevételek nyilvántartásához, erre más mód is elfogadható január 1-től: például naplófőkönyv, pénztárkönyv.

Nem változnak a járulékfizetésre és az ÁFA szabályokra vonatkozóan az előírások.

Hogyan zajlik az átmenet?

Aki 2020. december 31-én őstermelői igazolvánnyal rendelkezik (akár érvényes betétlap nélkül), 2021. január 1-jén automatikusan átkerül az új rendszerbe, nincs teendője!

Őstermelők családi gazdasága (ŐCSG)

A családi gazdaságok és a közös őstermelői igazolvánnyal rendelkező csoportok jogutódja, a szabályok tekintetében minden ugyanúgy érvényes, mint az őstermelőknél, a szabályok többszöröződéséről van szó. Maximum 4 főre vonatkozóan lehet növelni az értékhatárokat. Dr. Cseszlai István felhívta a figyelmet arra, hogyn nem érdemes december 31-ig új családtagokat behozni a mostani családi gazdaságba!

A gazdaság vezetőjének nem szükséges a továbbiakban főállásban őstermelői tevékenységet folytatnia.

Nincs szükség arra, hogy minden tag a vezető („főlapos”) őstermelő közeli hozzátartozója legyen, elegendő a hozzátartozói láncolat megléte.

Minden tag eljárhat az ŐCSG nevében (kivéve a gázolaj utáni jövedéki adó visszatérítés, ott csak a vezető intézedethet), értékesíthetnek több helyen is.

Fontos! Az ŐCSG tagjainak minden földet be kell vinniük a gazdaságba, föld bérbeadásáról nem lehet szó külső bérlőnek!

A továbbiakban nem muszáj egyenlő arányban felosztani a nyereséget és a veszteséget, az ŐCSG megalapításakor, illetve a 2021. január 1-et követő féléves átmeneti időszakban létrehozott szerződésben kell lefektetni az alkalmazni kívánt arányokat.

őstermelő

A gazdaság vezetőjének nem kötelező főállásban őstermelői tevékenységet folytatnia – fotó: Pixabay

Hogyan zajlik az átmenet?

A mostani közös őstermelői igazolvánnyal rendelkezők és a családi gazdaságok automatikusan átkerülnek az ŐCSG kategóriába január 1-től, de lesz egy fél éves időtartam, ami alatt a NAK-kal történő adategyeztetést le kell folytatni, és az új, ŐCSG szerinti szerződést el kell készíteni.

Fontos! A most egyéni vállalkozóként és őstermelőként is ugyanazzal a tevékenységgel foglalkozóknak 3 hónap áll majd rendelkezésükre, hogy eldöntsék, az adott mezőgazdasági tevékenységet a továbbiakban egyéni vállalkozóként vagy őstermelőként kívánják végezni!

Felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz a Fiatal Gazda pályázatok kapcsán létrehozott egyéni vállalkozásokkal. Ők dönthetnek, hogy tevékenységüket a továbbiakban őstermelőként folytatják, nem fognak hátrányt szenvedni a pályázat fenntartási ideje alatt sem.

Családi mezőgazdasági társaság (CSMT)

Már működő formáknál lehet igényelni a NAK-nál a CSMT minősítést. (Az igénylés előtt kell bejegyeztetni a gazdasági társaságot.)

Feltételek: mezőgazdasági vagy erdőgazdasági tevékenységgel kell foglalkoznia a szervezetnek, minimum 2 tagja kell, hogy legyen, akik egymással hozzátartozó láncolatban vannak.

Fontos! Nincs 25%-os korlátozás a kiegészítő tevékenységekre vonatkozóan!

Az ŐCSG-vel szemben ennél a formánál nem szükséges az összes földterületet bevinni a CSMT-be.

A CSMT minősítés megszerzésének elsősorban a kedvező elővásárlási és előhaszonbérleti ranghely biztosítása miatt lesz jelentősége, az adózási szabályok a gazdasági társaságokra vonatkozóan fog zajlani.

A CSMT-k esetében nincs lépéskényszer január elsejétől, a mezőgazdasági tevékenységekkel foglalkozó gazdasági társaságokra vonatkozó kedvezmények lesznek bővebbek: pl. 50 millió forintig adómentesen kivehetők például a támogatások, a tagok között kifizetett földbérleti díjak, illetve a minimum 15 évig használni kívánt termőföld tagok közötti megvásárlásának értéke.

Az új szabályok életbe lépése

2020. január 1-től lép életbe az új jogszabály, de természetesen elsőként 2022-ben kell majd a 2021-es tevékenység esetében érvényesíteni a szabályrendszert, az idei tevékenységekre a most hatályos adózási és bevallási szabályok érvényesek.

A Kamara külön aloldalt nyitott a jogszabály megimserésének érdekében, mely itt ér

90 thoughts on “Mi vár az őstermelőkre és a családi gazdaságokra január 1-től? – Itt vannak a változások!

 1. contactgafjjw szerint:

  Good whatever time of day it is where you are!

  We offer sending newsletters of Your commercial offers via contact forms to the sites of business organizations via all countries and domain zones of the world.

  Your commercial offer is sent to electronic box of business organization 100% will get to incoming!

  2000 bases:
  Price List =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai/prajs-list/

  Test:
  20000 messages on foreign zones to your electronic box – twenty $.
  We need from You only electronic box, title and text of the letter.

  In our price there are more 800 databases for all countries of the world.
  Common databases:
  All Europe 44 countries 60726150 of domain names – 1100$
  All European Union 28 countries 56752547 of domain names- 1000$
  All Asia 48 countries 14662004 of domain names – 300$
  All Africa 50 countries 1594390 of domain names – 200$
  All North and Central America in 35 countries 7441637 of domains – 300$
  All South America 14 countries 5826884 of domains – 200$
  New domains from around the world registered 24-48 hours ago. (A cycle of 15 mailings during the month) – 500$
  Companies of RF 4025015 – 300$
  Ukraine 1114526 of sites – 100$
  All Russian-speaking countries minus Russia are 14 countries and there are 1979217 of domain names – 200$
  New sites of the RF, registered 24-48 hours ago (A cycle of 15 mailings during the month) – 250$

  Our databases:
  Whois-service databases of sites for all countries of the world.
  You can purchase our databases separately from newsletter’s service at the request.

  P/S
  Please, do not respond to this letter from your electronic box, as it has been generated automatically and will not reach us!
  Contact Feedback form =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai/to-order/

  PRICE LIST:

  Test mailing: $20 – 20000 contact forms websites

  All Europe 44 countries there are 60726150 websites – $1100

  All EU 28 countries there are 56752547 websites – $1000

  All Asia 48 countries there are 14662004 websites – $500

  All Africa 50 countries there are 1594390 websites – $200

  All North and Central America is 35 countries there are 7441637 websites – $300

  All South America 14 countries there are 5826884 websites – $200

  Top 1 Million World’s Best websites – $100

  Top 16821856 the most visited websites in the world – $300

  New websites from around the world registered 24-48 hours ago. (A cycle of 15 mailings during the month) – 500$

  Businesses and organizations of the Russian Federation – there are 4025015 websites – $300

  All Russian-speaking countries minus Russia – there are 14 countries and 2440822 websites – $200

  New websites of the Russian Federation, registered 24-48 hours ago. (A cycle of 15 mailings during the month) – 250$

  1499203 of hosting websites around the world (there are selections for all countries, are excluded from databases for mailings) – $150

  295285 websites of public authorities of all countries of the world (selections for all countries, are excluded from databases for mailings) – $100

  13623819 websites online stores Worldwide – $350

  CMS mailings:

  3dCart 14689 websites – $50
  Adobe CQ5 133567 websites – $80
  Advance 17589 websites – $50
  AdVantShop.NET 2453 websites – $30
  ALMA 7095 websites – $30
  Ametys 2389 websites – $30
  Amiro 29587 websites – $30
  Angora 20357 websites – $50
  AVS 1369 websites – $30
  BbPress 1487 websites – $30
  BESTWEB 2699 websites – $30
  BigCommerce 78257 websites – $50
  Bitrix 319687 websites – $80
  Blogger 658267 websites – $80
  Blogspot 279865 websites – $80
  BuddyPress 51477 websites – $50
  Burning Board 4659 websites – $30
  Catalyst Web 11689 websites – $50
  ClassiPress 11796 websites – $50
  CMSimple 11052 websites – $30
  Concrete5 72100 websites – $50
  Contao 110897 websites – $80
  CONTENIDO 5069 websites – $30
  Convio 2268 websites – $30
  Coppermine Photo 1296 websites – $30
  CS Cart 11400 websites – $30
  Datalife Engine 42587 websites – $50
  Dede 230589 websites – $100
  DedeEIMS 96068 websites – $50
  DIAFAN 4058 websites – $30
  Discuz 47962 websites – $50
  Django 71167 websites – $50
  DokuWiki 9588 websites – $30
  Dotnetnuke 82964 websites – $50
  Drupal 978298 websites – $100
  EasyBlog 1165978 websites – $100
  EPiServer 29876 websites – $50
  ExpressionEngine 1769823 websites – $150
  eZ Publish 5367 websites – $30
  F- 9356 websites – $30
  FireBoard 1567 websites – $30
  General Blogs 2067 websites – $30
  GetSimple 23094 websites – $50
  Host 6871 websites – $30
  HostCMS 5042 websites – $30
  HubSpot 31762 websites – $50
  i- 9438 websites – $30
  Image 1368 websites – $30
  InSales 14149 websites – $50
  InSales 11081 websites – $30
  InstantCMS 4136 websites – $30
  InteractiveBBS 32367 websites – $50
  Invision Power Board 2430 websites – $30
  IPBoard 2266 websites – $30
  IT 15189 websites – $50
  jforum 1056 websites – $30
  jobberBase 3387 websites – $30
  Joomla K2 154367 websites – $80
  Joomla 1906994 websites – $200
  Koobi 3722 websites – $30
  Liferay 5137 websites – $30
  Made Simple 20567 websites – $50
  Magento 369447 websites – $80
  MediaMaxScript 103896 websites – $80
  MediaWiki 41468 websites – $50
  Microsoft SharePoint 13198
  MODx 64023 websites – $50
  Moodle 8195 websites – $30
  Movable Type 13096 websites – $50
  MyBB 4367 websites – $30
  myUPB 3397 websites – $30
  NetCat 7294 websites – $30
  NG 18356 websites – $50
  NING 3687 websites – $30
  NopCommerce 18600 websites – $30
  Open 5916 websites – $30
  OpenCart 667000 websites – $80
  Osclass 4652 websites – $30
  osCommerce 68468 websites – $50
  OUR- 3096 websites – $30
  OXID eShop 12200 websites – $50
  Oxwall 6800 websites – $30
  Parallels Plesk Sitebuilder 174216 websites – $80
  php 14367 websites – $50
  php Link 2298 websites – $30
  phpBB 24400 websites – $30
  PHP-Fusion 2596 websites – $30
  PHPMelody 2365 websites – $30
  PHP-Nuke 2489 websites – $30
  PHPShop 2667 websites – $30
  PHPWeb 29789 websites – $50
  PHPWind 4032 websites – $30
  Plone 84962 websites – $50
  PowerEasy 1697 websites – $30
  Prestashop 434100 websites – $80
  Question2Answer 5598 websites – $30
  R 296498 websites – $80
  ReadyScript 6487682 websites – $80
  S.Builder 394367 websites – $80
  Shopify 6571650 sites websites – $400
  Shoutbox 145564 websites – $80
  SilverStripe 31721 websites – $50
  Simpla 17429 websites – $50
  Sitecore 74861 websites – $50
  Sitefinity 4183 websites – $30
  SMF 8111 websites – $30
  SocialGO 54267 websites – $50
  SPIP 28269 websites – $50
  Squarespace 1098231 websites – $100
  StoreLand 8257 websites – $30
  SupeSite 12367 websites – $50
  Textpattern 10900 websites – $30
  TikiWiki 1446 websites – $30
  Tilda 47396 websites – $50
  Tumblr 302357 websites – $80
  TYPO3 845009 websites – $80
  Umbraco 146064 websites – $80
  UMI.CMS 13191 websites – $50
  VamShop 1737 websites – $30
  vBulletin 14460 websites – $30
  Volusion 16006 websites – $50
  WallpaperSiteScript 2811 websites – $30
  Weebly 191753 websites – $80
  Wix 3379081 sites websites – $250
  WooCommerce 6403862 websites – $400
  Wordpress 35354537 websites – $650
  XenForo 21105 websites – $30
  XOOPS 20467 websites – $50
  XpressEngine 8565 websites – $30
  Zen Cart 26524 websites – $30

  Country:

  .ae 200462 websites United Arab Emirates – $50
  .ae 1820 websites International zone United Arab Emirates:.com .net .biz .info .name .tel
  .ag 11931 websites Antigua & Barbuda – $50
  .ai 33130 websites Anguilla – $50
  .am 21995 websites Republic Of Armenia – $50
  .am 1684 websites International zone Republic Of Armenia:.com .net .biz .info .name .tel
  .ar 782608 websites Argentine Republic – $80
  .ar 75496 websites International zone Argentine Republic:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $50
  .ar.com 135 websites – $30
  .at 1356722 websites Republic Of Austria – $100
  .at 181907 websites International zone Austria :.com .net .biz .info .name
  .au 2432174 websites Australia – $150
  .au 461279 websites International zone Australia:.com .net .biz .info .name
  .az 17855 websites Azerbaijan – $50
  .az 2036 websites International zone Azerbaijan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $30
  .ba 15725 websites Bosnia & Herzegovina – $30
  .ba 2291 websites international zone Bosnia & Herzegovina:.com.net.biz.info.org.name.tel.mobi.asia-$30
  .be 1349658 websites Belgium – $100
  .be 1056248 websites International zone Kingdom Of Belgium:.com .net .biz .info .name
  .bg 54418 websites Bulgaria – $50
  .bg 50685 websites International zone Republic Of Bulgaria:.com .net .biz .info .name
  .bo 2602 websites Bolivia – $30
  .bo 29415 websites International zone Bolivia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .br 3205100 websites Brazil – $200
  .br 1230078 websites International zoneBrazil:.com .net .biz .info .name .
  .by 99148 websites Republic Of Belarus – $50
  .by 1574 websites International zone Belarus:.com .net .biz .info .name .tel
  .ca 2587463 websites Canada – $150
  .ca 288395 websites International zone Canada:.com .net .biz .info .name
  .cc 436396 Cocos Keeling Islands websites – $80
  .cc 1920589 websites Cocos Keeling Islands- $150
  .cf 2461460 websites Central African Republic – $150
  .cg 526 websites Congo – $30
  .ch 1629450 websites Swiss Confederation – $100
  .ch 205292 websites International zone Swiss Confederation:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .ci 5794 websites Ivory Coast – $30
  .ci 112 websites International zone Cote D’ivoire:.com .net .biz .info .name
  .cl 590401 websites Republic Of Chile – $80
  .cl 65996 websites International zone Chile:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .cm 29221 websites Cameroon – $50
  .cn 23160610 websites China – $600
  .cn 1372416 websites International zone People’s Republic Of China:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$100
  .co 1878923 websites Republic Of Colombia – $100
  .co 10854 websites International zone Colombia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .cx 15753 websites Christmas – $50
  .cy 11092 websites Republic Of Cyprus – $50
  .cy 744 websites International zone Republic Of Cyprus:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .cz 1001208 websites Czech – $100
  .cz 193400 websites International zone Czech:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .de 15078512 websites Federal Republic Of Germany – $350
  .de 3894156 websites International zone Germany:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$150
  .dk 1319155 websites Kingdom Of Denmark – $100
  .dk 148164 websites International zone Denmark:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .dm 23318 websites Dominican Republic – $50
  .dn.ua 1835 websites – $30
  .do 5255 websites Dominican- $30
  .dy.fi 1112 websites – $30
  .dz 5382 websites Algerian People’s – $30
  .ec 11731 websites Ecuador – $50
  .ec 2897 websites International zone Ecuador:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .ee 131791 websites Estonian – $50
  .ee 10490 websites International zone Estonian:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .es 1509048 websites Spain – $100
  .es 683845 websites International zone The Kingdom Of Spain:.com .net .biz .info .name .tel .eu 3046076 websites European Union – $150
  .eu 633384 websites International zone Europe:.com .net .biz .info .name .fi 361111 websites Republic of Finland – $80
  .fi 69631 websites International zone Finland:.com .net .biz .info .name .fr 2810983 websites France – $150
  .fr 639546 websites International zone France:.com .net .biz .info .name .ge 24598 websites Georgia – $50
  .ge 1676 websites International zone Georgia:.com .net .biz .info .name .tel .gf 996 websites French Guiana – $30
  .gg 10528 websites Guernsey – $50
  .gh 703 websites Republic Of Ghana – $30
  .gi 981 websites Gibraltar – $30
  .gp 2044 websites Guadeloupe – $30
  .gq 2027422 websites Republic Of Equatorial Guinea – $100
  .gr 327215 websites Hellenic Republic – $80
  .gr 57984 websites International zone Hellenic Republic:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$150
  .gt 15351 websites Guatemala – $50
  .hk 116093 websites Hong Kong Special Administrative Region Of China Hong Kong – $50
  .hm 335 websites Heard & McDonald islands – $30
  .hn 4732 websites Honduras – $30
  .hr 75736 websites Republic Of Croatia – $50
  .hr 16592 websites International zone Croatia Hrvatska:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
  .ht 1299 websites Haiti – $30
  .hu 53940 websites International zone Hungary:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .ie 209620 websites Ireland – $50
  .ie 49861 websites International zone Ireland:.com .net .biz .info .name .il 196266 websites Israel – $80
  .il 38537 websites International zone The State Of Israel:.com .net .biz .info .name .tel .in 1157482 websites India – $100
  .in 266179 websites International zone Republic Of India:.com .net .biz .info .name .tel
  .io 496216 websites British Indian Ocean – $80
  .iq 2401 websites Iraq – $30
  .ir 574258 websites The Islamic Republic Of Iran – $80
  .ir 15487 websites International zone The Islamic Republic Of Iran:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
  .it 2410105 websites Italian Republic – $150
  .it 954040 websites International zone Italian Republic:.com.net.biz.info.org.name.tel.mobi.asia – $100
  .je 3016 websites Republic of Ireland – $30
  .jp 1825219 websites Japan – $150
  .jp 4683252 websites International zone Japan:.com.net.biz.info.org.name.tel.mobi.asia – $200
  .jp.net 5170 websites – $30
  .ke 14677 websites Kenya – $50
  .kg 10350 websites Kyrgyzstan – $30
  .kg 664 websites International zone Kyrgyz Republic:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .ki 79 websites Republic Of Kiribati – $30
  .kn 3211 websites Saint Kitts and Nevis – $30
  .kr 272463 websites Korea- $80
  .kw 484 websites Kuwait – $30
  .ky 5783 websites Island Cayman – $30
  .kz 113180 websites Kazakhstan – $80
  .kz 5876 websites International zone Kazakhstan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .lc 1121 websites Saint Lucia – $30
  .lk 32654 websites Democratic Socialist Republic Of Sri Lanka – $30
  .lt 137666 websites Lithuania- $50
  .lt 27710 websites International zone Lithuania:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia- $50
  .lu 74322 websites The Grand Duchy Of Luxembourg – $50
  .lu 4125 websites International zone The Grand Duchy Of Luxembourg:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .lv 86593 websites Republic Of Latvia – $50
  .lv 8887 websites International zone Republic Of Latvia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .ma 59103 websites The Kingdom Of Morocco – $50
  .mc 3046 websites Principality Of Monaco – $30
  .md 16730 websites Moldova – $50
  .md 1293 websites International zone Moldova:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .me 761596 websites Montenegro – $80
  .me 86897 websites International zone Montenegro:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .mg 3715 websites Madagascar- $30
  .mk 13266 websites Republic Of Macedonia – $50
  .ml 2158835 websites Mali – $100
  .mn 17044 websites Mongolia – $50
  .mq 1112 websites Martinique – $30
  .mr 776 websites Islamic Republic Of Mauritania – $30
  .ms 7265 websites Montserrat – $30
  .mt 1402 websites Republic Of Malta – $30
  .mu 6475 websites Republic of Mauritius – $30
  .mv 1996 websites Maldives – $30
  .mw 8579 websites Malawi – $30
  .mx 670901 websites Mexico- $80
  .mx 174571 websites International zone Mexico:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .my 143039 websites Malaysia – $50
  .na 1094 websites Republic of Namibia – $30
  .nc 3497 websites New Coledonia (French) – $30
  .nl 3925784 websites The Netherlands – $200
  .nl 1019697 websites International zone Netherlands:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$100
  .no 620882 websites The Kingdom Of Norway – $80
  .no 74318 websites International zone Norway:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .nu 255161 websites Republic Of Niue- $50
  .nz 593127 websites New Zealand – $80
  .om 1701 websites Oman – $30
  .pe 83224 websites Peru – $50
  .pe 59157 websites International zone Republic Of Peru:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .pk 44464 websites Pakistan – $50
  .pl 1795299 websites Republic Of Poland – $100
  .pl 327587 websites International zone Poland:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .pr 1358 websites Puerto Rico – $30
  .pt 263136 websites Portuguese Republic – $80
  .pt 17691 websites International zone Portuguese Republic:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .py 5593 websites Paraguay – $30
  .py 653 websites International zone Republic Of Paraguay:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $30
  .re 15089 websites Reunion (French) – $50
  .ro 424401 websites Republic Of Romania – $80
  .ro 42046 websites International zone Romania:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .rs 85503 websites Republic Of Serbia – $50
  .ru 5025331 websites Russia – $250
  .ru 514668 websites International zone Russia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$80
  .rw 3806 websites Rwanda – $30
  .sa 20421 websites Kingdom Of Saudi Arabia- $50
  .sa 5064 websites International zone Saudi Arabia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $30
  .sc 4442 websites Seychelles- $30
  .se 1491677 websites Sweden – $100
  .se 293316 websites International zone Sweden:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .sg 150351 websites Republic Of Singapore – $50
  .sh 7560 websites Saint Helena – $30
  .si 103778 websites Republic Of Slovenia- $50
  .si 12879 websites International zone Republic Of Slovenia:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .sk 414198 websites Slovak Republic- $80
  .sk 31572 websites International zone Slovak Republic:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .sm 8897 websites Republic Of San Marino – $30
  .sn 4465 websites Republic Of Senegal – $30
  .sn 344 websites International zone Republic Of Senegal:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .sr 580 websites Suriname – $30
  .sv 8432 websites Democratic Republic Of El Salvador- $30
  .sx 2901 websites Sint Maarten – $30
  .sy 2972 websites Syria – $30
  .sz 321 websites Kingdom Of Swaziland – $30
  .tc 16384 websites Turks And Caicos Islands – $50
  .tf 19841 websites French Southern and Antarctic Territories – $50
  .tg 1230 websites Togo – $30
  .th 22368 websites Thailand- $50
  .tj 6874 websites Tajikistan- $30
  .tj 34 websites International zone Republic Of Tajikistan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
  .tk 20085806 websites Tokelau (New Zealand) – $500
  .tl 2748 websites East Timor – $30
  .tm 6395 websites Turkmenistan- $30
  .tm 44 websites International zone Turkmenistan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
  .tr 243347 websites Turkish Republic – $80
  .tr 138818 International zone Turkish Republic:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $50
  .tt 1017 websites Trinidad & Tobago – $30
  .ua 553216 websites Ukraina – $80
  .ua 147202 websites International zone Ukraine:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$50
  .ug 3806 websites Republic Of Uganda – $30
  .ug 720 websites International zone Uganda:.com .net .biz .info .name .tel .mobi.asia-$30
  .uk 5975887 websites UK – $250
  .uk 3304606 websites International zone United Kingdom:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$150
  .us 3139563 websites United States of America – $200
  .us 578927 websites International zone United States of America:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$80
  .uy 15571 websites Uruguay – $50
  .uy 31812 websites International zone Eastern Republic Of Uruguay:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia-$30
  .uz 38357 websites Uzbekistan – $50
  .uz 365 websites International zone Uzbekistan:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia
  .vc 18641 websites Saint Vincent & Grenadines – $50
  .ve 14015 websites Bolivarian Republic Of Venezuela – $50
  .ve 2898 websites International zone Bolivarian Republic Of Venezuela:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $30
  .vg 8389 websites Virgin Islands (UK) – $50
  .vi 109 websites Virgin Islands (US) – $30
  .vn 436005 websites Vietnam – $80
  .vn 161855 websites International zone Socialist Republic Of Vietnam:.com .net .biz .info .name .tel .mobi .asia – $50
  .vu 1051 websites Republic Of Vanuatu – $30
  .wf 1133 websites Wallis & Futuna – $30
  .ws 99308 websites Independent State Of Samoa – $80
  .ye 18 websites Yemen – $30
  .yt 2004 websites Mayotte (French) – $30
  .za 1008308 websites South Africa Republic – $100

  website =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai

 2. postingklhf szerint:

  Dear Madame, Dear Sirs!

  Large-scale growth of factors influencing consumer behaviour.
  website: xn—-ftbeand5abdikisgee.xn--p1ai/home/

  Behavioural factors are certain actions of users on the website, such as:
  logging in to the online resource, viewing pages, time spent on the internet resource, link clicks, returns to the online resource.

  Unique Trading Offer:
  Widespread placement of your ads on the Internet in order to attract potential customers.
  Organic growth of factors influencing consumer behaviour occurs by the widespread placement of your ads without specifying the address of your online resource, but with the indication of other identifying features according to which you presently become first in the search engine results. These features can include a phone number, a unique name of the company or website, an identifier (a number, a product code, services, promotions), a physical address of the company and etc.

  AIM:
  The widespread attraction of customers to your website, products and services.
  Organic growth of factors influencing consumer behaviour.

  YOUR BENEFIT:
  An increase in webpage visitors who will find your webpage directly from ads using search engines as well as through additional results of search engines themselves related to a the widest range of user queries on your topic.

  THE MAIN ADVANTAGES OF THIS AD:
  1. Mass promotion.
  2. Placement speed.
  3. Price.
  4. Placement by subject.
  5. Wide reach.
  6. Regionality.
  7. Growth of factors influencing consumer behaviour.

  REASONS TO ORDER LARGE-SCALE ADS PLACEMENT ON THE INTERNET ДЛЯ GROWTH OF BEHAVIOURAL FACTORS:

  1.Widespread attraction of customers to your products and services through direct access from ads.
  2.Organic promotion of your online resource, due to search engine beginning to additionally suggest it for a large range of user quesries based on your topic.
  3. The absence of “filters” and “bans” of search engines, due to ads being placed without an indication of an live link to the web page.
  4. An increase in web page traffic, which leads to an increase in orders and an expansion of the your customer base.
  5. “Warm traffic”, since only engaged visitors visit the website.
  6. Attraction of individuals and legal entities.
  7. Analysis of demand for goods and services.
  8.Placement of your ads in different countries around the world.

  WHERE ADS ARE PUBLISHED:

  Ads are placed: on billboards, in guest books, in comments, in catalogues, on forums.
  Ads are placed on your: landing pages, phones, YouTube videos, social media accounts, websites, and on links to your other ads.

  BAN:
  In this type of ad a ban by search engine is not possible, since ads are placed without specifying an active link to the website.

  Your actions:
  You send us the text of the ad, where your unique name and identifier is indicated at the end of the message, according to which an engaged customer can easily and quickly find your website in search results in order to get more information about your product.
  To do this, identifier or a unique name must be published in the appropriate section of your internet resource и quickly be found in search results.

  Randomisation:
  Randomisation of ads is carried out according to the formula, which is commonly accepted by many programs. As a result of randomisation, a lot of unique ads are obtained from one ad variant.

  This is obtained as a result of physically synomising the ad text, while the meaning of the messages does not change and remains understandable.

  website: xn—-ftbeand5abdikisgee.xn--p1ai/home/

 3. Trourdera szerint:

  https://buystromectolon.com/ – Stromectol

 4. Ed Trial Packs Canada

 5. Bededay szerint:

  Stromectol

 6. Propecia szerint:

  Side Effects Of Amoxicillin In Children

 7. thutuam szerint:

  https://buysildenshop.com/ – viagra heart medication

 8. buy cheap generic levitra online

 9. Dreaxargo szerint:

  http://buypropeciaon.com/ – propecia help

 10. achiere szerint:

  Viagra

 11. liainomma szerint:

  http://buytadalafshop.com/ – cialis 20mg

 12. Opiniones Cialis Generico

 13. Neutlesum szerint:

  http://buypriligyhop.com/ – buy priligy online

 14. Oriscuips szerint:

  Priligy

 15. Lasix szerint:

  cialis and penis length

 16. Zithromax szerint:

  Amoxicillin Clavulonic Acid

 17. Muffbrusy szerint:

  http://buyzithromaxinf.com/ – buy outdated promethazine codeine syrup

 18. priligy price szerint:

  Canadian Pills

 19. GloriCorm szerint:

  https://buylasixshop.com/ – Lasix

 20. flageva szerint:

  http://buyplaquenilcv.com/ – Plaquenil

 21. BarryDreax szerint:

  In my opinion, this is relevant, and I will take part in the discussion. Together, we can come up with the right answer. I’m sure.
  China and France participate in expressed dissatisfaction with the new defense pact between the United States, the Combined Area and Australia – although for disparate reasons. Beijing in answer wants to border on the Asia-Pacific Trade Pact.
  More message here [url=https://pantene.eduhi.site] feed[/url]

 22. venta viagra generico espana

 23. use gabapentin szerint:

  Propecia Y Fertilidad

 24. Matocoppy szerint:

  prednisone 5mg

 25. Prednisone szerint:

  Buy Meloxicam Online Australia

 26. Playday szerint:

  https://prednisonebuyon.com/ – Prednisone

 27. Squeeds szerint:

  https://buyneurontine.com/ – Neurontine

 28. eteltelty szerint:

  gabapentin 800

 29. Thanks for the good article, I hope you continue to work as well.Спаситель на продажу

 30. Viagra szerint:

  Achat Securise De Cialis Soft

 31. Biarltrix szerint:

  Stromectol

 32. adorkarie szerint:

  Viagra

 33. Nourtus szerint:

  Propecia

 34. Propecia szerint:

  Awc Canadian Pharmacy

 35. generic cialis cheap us

 36. Lasix szerint:

  Cialis Levitra Viagra Difference

 37. Cialis 2.5 Mg Price

 38. Clupponna szerint:

  Cialis

 39. imispence szerint:

  Viagra

 40. Cialis szerint:

  Cialis V Viagra

 41. Expalok szerint:

  Priligy

 42. Priligy szerint:

  Comprar Cialis Generico En Madrid

 43. Prednisone szerint:

  Amoxicillin 500 Mg Capsule Udl

 44. Inpurry szerint:

  Prednisone

 45. Hottest Videos 2021! Click Here: http://bit.do/fSL4K ❤️

 46. plaquenil rash szerint:

  Viagra Fast Delivery

 47. contactzlwssu szerint:

  Good afternoon!

  Newsletters of Your commercial offers via contact configurations to the sites of companies via all countries and domain zones of the world.

  website =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai

  WHAT IS THE MAILING OF WEBSITES BY FEEDBACK FORMS?
  This is a type of mailing using the contact forms that are located in the contact section of the website and filled by our programme automatically with a rate of a few thousand feedback forms per minute, while the alphanumeric code from the pictures (captcha) is also solved.
  After that, the messages including your commercial offers are sent to the e-mail addresses of businesses.
  When sending mailing by contact contact forms, it turns out that each website sends a letter “to itself” and, therefore, all letters arrive in the inbox of the exact mailbox in which the business receives the business information.

  UTP:
  Fast one hundred percent informing of organisations and site owners about new offers.
  Search of new customers that other advertisements cannot find.

  THE MAIN AIM:
  Finding new customers that cannot be found through other types of advertisements.

  Benefits:
  1.100-percent delivery of commercial messages.
  2.Expansion of the client base.
  3. Expansion of the your market share.
  4.Mailings based on topics and regionality.
  5. Sending letters to directors.
  6. Conducting tenders and studying demand.
  7. Conducting marketing research.
  8. Conducting surveys and studying public opinion.
  9. Fast notofication.
  10. Price.
  11. Entering the international markets.

  Competitive advantages:
  1.When sending mailing by contact forms, all e-mails arrive in the inbox folder. When sending mass e-mails, this can reach up to 5 percent.

  2.When sending mailing by contact forms it is possible to send a few million messages per day to inboxes. When sending bulk e-mails a few thousands arrive in the inboxes, all the rest often either do not reach or arrive in the junk folder.

  3. When sending mailing by contact forms a message does not get blocked by mail services because it is sent from different internet resources. When sending bulk e-mails it is possible to send a few thousands of those but nevertheless all the IP addresses from which the mailing is done will be in “BAN”.

  4. When sending mailing by contact forms the minimum number of macros is used to form headings and text of the letter. When sending e-newsletters, it is necessary to use synonyms («macros») for each word and create thousands different headings.

  5. A lot of companies deliberatelly hide their electronic address and only leave a contact form for contacting with them.

  6. When sending mass e-mails, your commercial offer can be delivered to every employee of the business, (which causes discontent) compared to mailing by contact forms where the information is received at the e-mail address specifically set up for business offers.

  7.50% of corporate emails are located on free e-mail servers, they are not very “searchable” by mailbox, but when sending mailing by feedback forms through these mail servers, all messages are one hundred percent delivered to the recipients.

  8. Only 30%-40% of businesses are published in the directories within several years, and all the rest are already placed in our WHOIS databases and are waiting for your commercial offers.
  Thus that mailboxes of companies from directories are full of spam, which means that they will not have such outcome as when sending mailing by contact forms using our new WHOIS databases.

  9. Any kind of stop words in the body or headings of the message can be sent through forms. When sending e-newsletters, such letters either are not delivered the recipient or arrive in spam.
  The list of stop words of mails includes almost all phrases and words that encourage your potential customers to take active actions.

  Application:

  1. Increasing the customer base.
  2. Quick notification of marketplaces about new cooperation offers.
  3. Informing directors.
  4.Testing the demand for products and services.
  5. Conducting tenders.
  6.Conducting marketing research.
  7.Studying public opinion and conducting surveys.
  8. Searching for clients in other countries.
  Reasons for ordering this service:

  1. 100% delivery of your letters and business offers to millions of firms around all countries in the world.
  Every site sends a e-mail to itself so all filters of mails are bypassed.

  2.Mailing by contact forms is an excellent way in for conducting all sorts of marketing researches, surveys and studies of public opinion on any kind oftype of activity and direction.
  When sending mailing by contact forms, you will be sure that your message has been delivered to one hundred percent of users of your service and product and if a product or service is “badly promoted”, then the potential problem lies in in something else, for example in cost.
  At the same time, within a week you will see demand for your own products and services, you will not have to spend funds on renting premises and other more time-consuming and expensive marketing activities.

  3.Mailing by feedback forms is the most economical and quickest way to get your product or service to the markets of other states.

  4. Mailing by feedback forms is a tool for conducting various tenders.

  5.Monthly update of the database, as more than 150,000 new websites, appear all over the world every day, and you, in turn, get potentially new clients.

  6. Full geographical coverage for all states of the world.

  7. We offer customers that you will not find through other types of advertisement.
  When sending mailing by contact forms, you will be able to reach out that part of your potential customers, that are impossible to find in automatic mode in any other way.
  For instance, you will be able to deliver a commercial offer to those potential customers that were previously unavailable due to filters of mail systems while sending mass e-mails.
  Now, there is a paradoxical situation: firms that got into the directories are literally spammed with all sorts of offers while very little or no e-mails are sent to the remaining ones.

  8. Unique technology of decoding the CAPTCHA.
  There are services for decrypting alphanumeric code (captcha/CAPTCHA). It costs 1$ to solve thousand CAPTCHAs.
  It follows from this that, processing 1 million websites the robot decodes 1 million CAPTCHAs, which costs 1000 $ only to solve captcha/CAPTCHA, and we provide this free for you!

  9. By ordering mailing by contact forms, you are promoting your product or service not to separate individuals, but to entire organisations, for example domain .com, where more than 150 million commercial companies from all countries are accumulated (we have samples of them from all international zones for every country).

  10. Mailing by contact forms also includes a type of SMS mailing
  Electronic address that is linked to the contact form is the primary e-mail of businesses through which applications and cooperation offers are sent. This e-mail is also set up for cell phones as it is necessary to respond to the messages instantly so as not to lose the application or the relevance of the cooperation offer.

  11. The database of every country also includes all joint businesses from all countries working with or closely related to this country, for example, diasporas and national communities.
  BAN, sanctions of search engines and mail systems?
  These mailings are an alternative to sending bulk e-mails, therefore search sanctions and “BAN” do not apply to them.
  Mail service delivers the data of messages to the inbox folder, as it moves through the “warm channel” from the new IP address of the website to the corporate e-mail of the same internet resource.
  Simply speaking, these mailings “live in e-mails” and e-mail filters do not react to them, because mails have great trust in communication channels between sites and corporate mailboxes.

  OUR DATABASES:
  You can purchase our databases separately from the mailing by sending us a request by feedback form.

  MORE THAN 2000 WHOIS DATABASES BY DOMAINS AND COUNTRIES.

  SELECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN CONTINENTS.

  SELECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN WORLD LANGUAGES.

  SELECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN CMS.

  COLLECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN COUNTRIES OF THE WORLD.

  HOW TO MAKE AN ORDER FOR MAILING BY CONTACT FORMS:
  The simplest text of the message + headings, the main goal is to interest the potential client, and they will read the rest on your internet resource.
  Most likely, all ads on your subject are already on the networks, enter the necessary requests into the search engine and choose the most relevant ones.
  The headings are substituted one after another from .txt file.
  Only messages in the text form are sent, links are inserted without problems, they are all “clickable”. If the future customer needs pictures or more specific information, then you should forward the potential customer to visit your site.

  In the letter:
  Text without pictures, since pictures do not pass through the contact form.
  Your contact details:
  Internet resource address:

  Fields to fill in:
  Name:
  Country:
  City:
  Site:
  Several headings:
  Email for automatic responces:

  website =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai
  Price List =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai/en/price/

 48. ❤️ Rita want to meet you! Click Here: http://bit.do/fSRzN ❤️

 49. Best Dating App szerint:

  ❤️ You have unread messages from Candice (2)! Click Here: http://bit.do/fSRCY ❤️

 50. קמגרה למכירה בהרצליה אנשים באים אליה מהצפון, מהמרכז ומהדרום. לא לחינם נחשבת הרצליה לאחת מהערים המובילות בישראל בתחום הפנאי והבילויים. הרצליה היא עיר תוססת, עם מפגשים אנושיים רבים, metamask token factory example

 51. Best Dating Sites for Real Relationships in 2022 click here

 52. ❤️ Gina is interested in your profile! Click Here: http://bit.do/fSTHz ❤️

 53. Best Dating App szerint:

  ❤️ Debbie want to meet you! Click Here: https://bit.ly/2022dating ❤️

 54. Best Dating App szerint:

  ❤️ Lisa want to meet you! Click Here: https://bit.ly/2022dating ❤️

 55. Cialis En Espana

 56. Best Dating App szerint:

  ❤️ Valerie want to meet you! Click Here: https://bit.ly/3sAvAti ❤️

 57. Best Dating Site szerint:

  ❤️ Sophie want to meet you! Click Here: https://bit.ly/3sAvAti ❤️

 58. קמגרה מציעה אלטרנטיבה זמינה ומעולה לכל התרופות מעודדות הזקפה מהדור הקודם (וייגרה, סייליס, לויתרה) שעדיין זמינות בשוק התרופות לעידוד זקפה נכון לבנתיים. נערות ליווי בהוד השרון

 59. gepsibe szerint:

  como tomar el kamagra kamagra without prescription kamagra uk best value for moneey

 60. a Maria – Dance, Maria [Official Music Video]! Click Here: https://youtu.be/E5DYlF6_x2U

 61. Best Dating App szerint:

  ❤️ Louisa want to meet you! Click Here: https://bit.ly/3ruce6F ❤️

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

Shopping cart

bezár
Sidebar Scroll To Top