Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Inter-Tech PSSH Hótoló

A hóekék a mezőgazdasági traktorokkal való együttműködésre, valamint a vonóhorog használatára szolgálnak más önjáró gépek, pl. Teleszkópos rakodók, rakodó-kotrók stb. Számára. edzett és burkolatlan útfelület. Gyakran komoly akadályoknak vannak kitéve

Pronar PU-T20 Univerzális Hótoló

A PRONAR PU-T20 univerzális szecskázó   sokoldalú eszköz a hóeltakarításra Urbanizált területeken, de könnyű földmunkákhoz is használható. Univerzális rögzítésének köszönhetően a traktor elülső és hátsó 3pt-os vonószerkezetére is felszerelhető.

Pronar PU.S25H-S35H Hótoló

Hóeltakarítók teherautókhoz A PRONAR PU-S25H, PU-S32H, PU-S35H teherautókhoz való összeszerelésre készültek, és az olyan kommunális járművekhez tervezték, mint az Unimog, amelyek kiválóan alkalmasak hóeltávolításra gyorsforgalmi utakon, autópályákon, más utakon és a város utcáin. A könnyű, de tartós műanyag alaplap speciális kialakítása remek megoldást kínál vállalkozóknak és takarító cégeknek. Az összes kormányzást a kezelőfülkében található panelen keresztül hajtják végre, amely felelős az irányváltásért, az eke emeléséért / süllyesztéséért. A szokásos úszó helyzetnek köszönhetően a gép követi a terepet az egyenletesebb havazás érdekében. A speciális szorító funkció jól jön a kemény hógömbökkel.

Pronar PU.S25HL Hótoló

A hóeke A PRONAR PU-S25HL, PU-S27HL, PU-S30HL, PU-S34HL teherautókhoz való összeszerelésre készült, és az Unimog kiválóan alkalmas hóeltávolításra gyorsforgalmi utakon, autópályákon, más utakon és a városi utcákon. A könnyű, de tartós, alakmemóriás műanyag faforgácslap különleges kialakítása remek megoldást kínál vállalkozóknak és takarító cégeknek. Az összes kormányzást a kezelőfülkében található panelen keresztül hajtják végre, amely felelős az irányváltásért, az eke emeléséért / süllyesztéséért. A szokásos úszó helyzetnek köszönhetően a gép követi a terepet az egyenletesebb havazás érdekében. A speciális szorító funkció jól jön a kemény hógömbökkel.

Pronar PUS-S Hótoló

A PUS-S eke sorozatban alkalmazott megoldások extrém téli körülmények között is lehetővé teszik a működést. Az eke kialakítása és a rendelkezésre álló különféle lapátok lehetővé teszik a laza hó hatékony és eredményes eltávolítását közvetlenül az eső, a latyak, a hó sodródása és a jég után. Az eke robusztus kialakítása felkészíti a vastag hótakaró teherautókkal történő eltávolítására a hóeltakarításkor uralkodó nehéz körülmények között. Munkaszélességben kapható:
  • PUS-S27 - 2700mm,
  • PUS-S32 - 3200mm,
  • PUS-S34-3420mm,
  • PUS-S36 - 3600mm,
  • PUS-S40 - 4020mm,

Pronar PUV1350-2000 Hótoló

Hóeke A PRONAR PUV1350 / 1500/1800 / 2000M hóeltakarítót úgy tervezték, hogy eltávolítsa a havat az utak, terek, parkolók és más burkolt út- és járdafelületek felületéről, például: aszfalt, beton és térkövek, beton. A PRONAR PUV1350 / 1500/1800 / 2000M hóeke összeszerelhető  lassú sebességű járművekhez, pl. Mezőgazdasági traktorokhoz, rakodókhoz stb. A PRONAR PUV1350 / 1500/1800 / 2000M hóeke keskeny sikátorokban, gyalogutakon, parkolókban és gazdaságokban jól működik. A tartós szerkezet, a korong korszerűsített alakja jellemzi, amely csökkenti a mozgás ellenállását és a penge támadásának agresszív szögét, ami megkönnyíti a hóeltávolítást. Ezenkívül csökkentették a pótalkatrészek költségeit a vágóélek négy részre osztásával (a PUV1350M két osztatlan vágóéllel rendelkezik). A PRONAR PUV1350 / 1500/1800 / 2000M hóeke könnyen kezelhető - a kezelő négy munkapozíció közül választhat, a kezelő kabinjából elektrohidraulikusan állítva.

Pronar PUV3000-3300 Hótoló

A PRONAR PUV-3000 és PUV-3300 hóekék  sokoldalú eszközök a legnehezebb munkákhoz a téli karbantartás során. A PUV ekék 4 beállított helyzetben működhetnek (bal / jobb, symetriacl Barrow, szimmetrikus Y alakú a lapátoláshoz). Fel van szerelve egy csuklós, rugós felfüggesztésű gumival vagy acél - Hardox - ekével, amelyek minimalizálják a hó alá rejtett akadályokkal járó ütközés következményeit. A hóeltávolítás nagyon egyszerű, és a szokásos eke szabályozott csúszókkal van ellátva, amelyek az egész gépet irányítják. Az ekék lengő felfüggesztésű keretekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a terep és a havas felület másolását.

Pronar PUV4000 Hótoló

A Pronar PUV-4000HD / PUV-3600HD eke a PUV sorozat legnagyobb modellje. Ez egy univerzális eszköz aszfaltozott és földes utak és utak téli karbantartására. Az eke kialakítása lehetővé teszi a laza hó hatékony és eredményes eltávolítását közvetlenül a hóesés, a latyak, a laza hó, a hó sodródása és a jég után. Az eke robusztus kialakítása felkészíti a vastag hótakaró eltávolítására traktorokkal, nehéz rakodókkal és kotrórakodókkal olyan nehéz munkakörülmények között, amelyek a hó eltakarításakor uralkodnak.

Pronar ZM2300M Seprőgép

A legújabb ZM-2300M seprőgépet a városi utcák, járdák, terek, parkolók, egyéb burkolt területek és utak szennyeződésének eltávolítására tervezték. Télen hóeltakarításra is használható. A seprőgép felépítése, jellemzői és funkcionalitása miatt a ZM-2300M tökéletes választás önkormányzati vállalatok és ipari üzemek, szupermarketek, lakótelepek számára. A traktorokhoz és rakodókhoz való összesítés lehetősége jó géppé teszi a mezőgazdaság, a kertészet és a magánszektor számára. A ZM-2300M egy hidraulikus meghajtású, csatlakoztatható készülék tervező, amely a szállító jármű elejére szerelhető. A kiegészítők széles választéka lehetővé teszi a seprőgép alkalmazkodását az ügyfél egyedi igényeihez.