1–12 termék, összesen 22 db

Mutasd a kategóriákat

Metal-Fach Pótkocsi 0,8-1,5t T736

T736 egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi A Metal-Fach mezőgazdasági pótkocsik megkülönböztethetők a megmunkálás pontosságával, a szerkezet tartósságával és megbízhatóságával, a magas hatékonysággal és a kényelmes használatsal. A T736 modell a legkönnyebb egytengelyes pótkocsi.

Metal-Fach Pótkocsi 14t T739

T739 kéttengelyes mezőgazdasági pótkocsi A T739 kéttengelyes pótkocsit jelentős lehetőségek jellemzik a nagy, akár 14 tonnás egyterhelés miatt. A falprofilok zárt tereit folyamatos hegesztéssel rögzítették. A héj minden elemét kétkomponensű, kémiailag edzett festék borítja, amely rendkívül tartós és UV-álló. Az oldala és a csomagtérajtó egyaránt mozgatható, ennek köszönhetően háromoldalú kirakodás lehetséges.

Metal-Fach Pótkocsi 5t T957

T957 egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi A T957 modell a legnagyobb és sokoldalú pótkocsi az ilyen típusú egytengelyes gépek kínálatában. A gépet a megmunkálás pontossága, a tartósság és a megbízható konstrukció jellemzi. A T957 egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi gazdag alapfelszereltséggel rendelkezik, ennek köszönhetően nagy érdeklődést mutat a verseny iránt. A pótkocsi háromutas billenéssel ellátott teherládával rendelkezik. Az alváz háromszög alakú és zárt profilokból készül.

Metal-Fach Pótkocsi 6-8t T710

T710 kéttengelyes mezőgazdasági pótkocsi A T710 sorozatú kéttengelyes pótkocsik a mezőgazdaságnak szánt termékek. Két változatban kaphatók: 6 és 8 tonnás készülékként. A pótkocsikat tartósságuk jellemzi. A falprofilok zárt tereit folyamatos hegesztéssel rögzítették. A héj minden elemét kétkomponensű, kémiailag edzett festék borítja, amely rendkívül tartós és UV-álló.

Metal-Fach Pótkocsi 8-12t T711

T711 kéttengelyes mezőgazdasági pótkocsi A T711 kéttengelyes pótkocsik három változatban kaphatók - 8, 10 és 12 tonnás készülékekként, főként a mezőgazdaság szállítási megoldásaiként. A pótkocsikat tartósságuk jellemzi. A falprofilok zárt tereit folyamatos hegesztéssel rögzítették. A héj minden elemét kétkomponensű, kémiailag edzett festék borítja, amely rendkívül tartós és UV-álló.

Metal-Fach Tandem Pótkocsi 14t T755

A T755 pótkocsi a legnagyobb elérhető tandem eszköz. Segítségével akár 14 tonna súlyú rakományt is szállíthat. A héj minden elemét kétkomponensű, kémiailag edzett festék borítja, amely rendkívül tartós és UV-álló.

Metal-Fach Teknős Pótkocsi 16-18t T935

A T935 egyhéjú pótkocsi két változatban kapható - 16 vagy 18 tonnás modellként. Lehetővé teszi az egyoldalas billentést - hátul. Hidraulikusan megemelt nyílással és szemcsés csatornával rendelkezik. A pótkocsi parabola rugókkal ellátott tandem futóműre épül. Opcióként egy kiterjesztés áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a rakodótér további növelését. Számos érdekes, a gép mindennapi használatát támogató technológiai megoldás hívja fel a figyelmet.

Pronar PT510 Tandem Pótkocsi

PRONAR PT 510 pótkocsi - ezt a kiváló rendszertelen felületű felszerelést nagyra értékelik a mezőgazdaságban és más iparágakban is. Ez a raklapos tandem PT510 pótkocsi téglalap alakú, zárt profilokból álló, ellenálló alvázzal, háromutas billenőrendszerrel , megerősített vonórúddal, hidraulikus támasztólábbal, parabolikus rugók felfüggesztésével és tömör radiális gumiabroncsokkal van felszerelve. A megengedett legnagyobb sebesség 40km / h. A vevő választhat a pneumatikus és a hidraulikus törésrendszer között. A standard opció háromirányú billenőrendszerből áll, az elzáró szeleppel (amely oldalra billenve aktiválódik) és a pneumatikus hengerből. Csak kiváló minőségű anyagokat használunk a gyártáshoz, például a kétrészes, vegyileg edzett festékeket.

Pronar PT612 Pótkocsi

PT612 pótkocsia rakodódoboz erős és tartós padlóburkolatokkal készült, a profilos falak középen vannak zárva. A pótkocsi faoldali billentőszerkezettel van felszerelve. A hátsó fal csappantyúja lehetővé teszi az alapanyagok, mezőgazdasági anyagok vagy építőanyagok (pl. Homok) könnyű kirakodását. Az emelvény és a talaj közötti távolság (1142 mm és 1270 mm között) megkönnyíti a rakodást. Az alváz vázszerkezete üreges szakaszokon alapul, ami tartósságot kölcsönöz a konstrukciónak. A pótkocsi tervezett sebessége 40 km / h, pneumatikus vagy hidraulikus fékekkel. A felfüggesztést, a tengelyeket, a laprugókat és a speciális világítást úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagyobb sebesség követelményeinek. A pótkocsi gyártásához kiváló minőségű anyagokat használnak, például modern, kétkomponensű bevonatokat.

Pronar RC2100 Mélyágyas Pótkocsi

A PRONAR RC2100 / 1 pótkocsi tökéletes választás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a megbízhatóságot. Alacsony ágyas pótkocsi megengedett össztömeggel 19 tonna, tandem felfüggesztéssel felszerelt. Az igényektől függően a fékrendszer lehet pneumatikus vagy hidraulikus. A modell fő célja, hogy különböző típusú mezőgazdasági gépek, traktorok, kotrók, gumikerekes homlokrakodók vagy más típusú pótkocsik szállítására használják. Lehetőség van hidraulikus rámpák megrendelésére, amelyek lehetővé teszik a szállított gépek nagyon gyors be- és kirakodását.

Pronar T027 Bálaszállító

A PRONAR T027M egy kéttengelyes bálaszállító pótkocsi, amely akár 32, 1200 mm átmérőjű bálát is képes betölteni. A pótkocsit szalma, szilázs bálák vagy nagy, sík felületekre, pl. Raklapok vagy mauser típusú tartályok szállítására tervezték. A rakodólap hossza 8500 mm, teherbírása 13,2 tonna (alapfelszereltség mellett). A T027M pótkocsi rakodólapja parabolikus rugókon van felfüggesztve. Az alváz két tengelyből áll, 400 × 120-as fékekkel. A PRONAR T027M pótkocsi 1100 mm átmérőjű forgótányérral van felszerelve, amely 360 ° -os forgást tesz lehetővé. Ez nagyon jó manőverezhetőséget biztosít mind úton, mind terepen. A rugó által támasztott vonórúd megkönnyíti a traktorral való összeszerelést.

Pronar T0461 Állatszállító Pótkocsi

A PRONAR T046 / 1 egy közepes méretű pótkocsi állatszállításhoz, amely körülbelül 10 szarvasmarha kényelmesen befogadására és szállítására alkalmas. Kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek nagy kényelmet nyújtanak a szállított állatoknak. A pótkocsi hátuljára erősített hosszú platform biztosítja az állatok könnyű be- és kirakodását. A rögzített felépítés és a faelemek megfelelő impregnálása hosszú évekig megbízhatóvá és hibamentesen működik a pótkocsi.