Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Uniforest TITAN 40/20 Fa Hasító

A TITAN 40/20 prémium tűzifa feldolgozó nagyobb mennyiségű tűzifához kompakt, megbízható és mobil megoldás . Környezetbarát , mert nem igényel kenést, és a vágás és hasítás után megmaradt faanyag visszanyerhető további feldolgozás céljából. Az 40 cm átmérőjű rönköket WIDIA fűrészlappal vágják és egyszerre 4, 6, 8 vagy 12 részre osztják. A hasítóereje 20 t. Könnyű karbantartás, alacsony költségekkel. A szállításhoz elég egy 30 lóerős traktor

Uniforest TITAN 43/20 Fa Hasító

Kompakt és ergonómikus kialakítású tűzifa-feldolgozó A TITAN 43/20 szabvány rönköket vág egy erős láncfűrésszel. Mechanikus működtetésű. A hajtás TLT-vel, villanymotorral vagy a kettő kombinációjával lehetséges. Kompakt és ergonomikus kialakitása miatt otthoni használatra is alkalmas.

Uniforest Magnum Vízszintes Rönkhasító

Vízszintes hasítógép MAGNUM 32 egy hasító erő 31 t már  beépített futómű hosszirányban (a hasítási irányban). A MAGNUM 32 TR vízszintes rönkhasító 31 t hasítási erővel akár 1 m átmérőjű rönköket is képes hasítani nagy tolótányér és automatikus fordulatszámú szelep segítségével , amelyek automatikusan szabályozzák a hasítási sebességet. A tűzifát egy nagy kirakóasztalon lehet elhelyezni . Minden elektromos vagy elektronikus alkatrész nélküli mechanikus vezérlés biztosítja a hatékony működést kihívást jelentő körülmények között. A figyelmes kialakítás lehetővé teszi a könnyű mozgást a szállítás és a munkahelyzet között (és fordítva). 

Uniforest Rönkszállító

A rönkfedélzetek két vagy négy méter hosszú változatban kaphatók . A rönköket lánccal és tüskés hengerekkel terhelik - csúszó rönkök helyett gördülnek.

Uniforest Titanium Rönkhasító

hasítógép TITANIUM 18 egy hasító erő 16 t a technológiailag fejlett és kiváló minőségű . A TITANIUM 18 rönkhasító lehet traktoros (TLT) hajtású, lehet elektromos rönkhasító vagy traktor (PTO) és elektromos motoros hajtás kombinációja. Mivel a fejsze gyorsan visszatér az eredeti helyzetébe, és az automatikus fordulatszámú szelep automatikusan szabályozza a sebességet, a hasítás biztonságos, gyors és könnyű . 

Uniforest WKA 700 Körfűrész

Az új , traktorral hajtott  STANDARD körfűrészek 5 m hosszú szállítószalaggal rendelkeznek . Biztosítják  a tűzifa gyors és biztonságos előállítását . A hosszú élettartamot kompakt felépítésük biztosítja. A STANDARD körfűrészek kompakt felépítésűek, mivel kiváló minőségű lemezből készülnek. A legújabb biztonsági előírások és felhasználóbarát kritériumok szerint lettek megtervezve . Ezért minden körfűrészt könnyű és biztonságos használni, és gyors és hatékony munkát tesz lehetővé . A szállítószalag hossza 5 m.