Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Metal-Fach Bálacsomagoló Z560

Helyhez kötött bála csomagoló Z560 A csomagolókat félszáraz széna bálák csomagolására használják füvekből és hüvelyesekből, a zöld takarmány betakarításának folyamatában silózás céljából. A Z560 bálafóliát álló üzemre tervezték. A készülék egy traktorral hárompontos összekötő segítségével összesíthető.

Metal-Fach Önrakodó Bálacsomagoló Z577

Az önrakodó bála csomagoló Z577

A Z577 önrakodó bálafóliában oldalsó rakodókar van a gyors és hatékony munkavégzés érdekében. Ennek köszönhetően a begyűjtés és csomagolás a következő bála vagy a tárolóhely felé történő utazás során történik. Az alkalmazott megoldás nemcsak praktikus, de jelentős időmegtakarítást is lehetővé tesz.

Sipma OS7530 MAJA

£239.00
Az önterhelő bálacsomagoló gép SIPMA OS 7530 MAJA a MAJA sorozat bálacsomagológépek korábbi modelljeinek gazdaságos változata, melyet joystickmal mechanikusan irányítanak.

Sipma OZ 7500 Tekla

£239.00
A SIPMA OZ 7500 TEKLA álló bálacsomagológépet kis- és közepes méretű gazdaságok számára tervezték. Univerzális adagolóval rendelkezik két fóliaszélességre: 0,5 és 0,75 m. A traktor hidraulikus rendszerének köszönhetően a gép kirakja a bálát csomagolás után. A gép masszív váza hajlított és hegesztett profilvasakból áll, minek köszönhetően az egész szerkezet stabil és magas terhelhetőséggel rendelkezik