Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Farmtech Bálaszállító DPW 1800

£239.00
A kemény, praktikus 18 tonnás DPW 1800 háromtengelyes platós pótkocsi biztonságos és egyszerű módja a terjedelmes áruk szállításához. Kerek és négyszögletes bálákhoz tervezték, de bármilyen általános árufuvarozáshoz is felhasználható, különösen a mezőgazdaságban. A lapos platform ideális méretekkel rendelkezik az euro-paletták szállításához.

Metal-Fach Háromtengelyes Bálaszállító T009

A T009 bála platform három tengellyel rendelkezik. Méretei miatt a vázszerkezet kivételesen tartós kohászati ​​csatornaszakaszokon alapul, kiváló minőségű S355 acélból. Jelentős méretei és képességei ellenére, amelyek akár 32 bála egyidejű szállítását jelentik két sorban, súlya nem haladja meg a 11,4 tonnát, lehetőség van a raktér bővítésére is. A két biztonsági oldal támasztóláncokkal van ellátva. A készülékben használt széles gumiabroncsok lehetővé teszik, hogy az emelvény megbirkózzon a nehéz körülmények között, például vizes élőhelyeken. A világítási rendszer lehetővé teszi a pótkocsi mozgatását közutakon. A félellipszis alakú, 7 lapos rugózott rugózás biztosítja az optimális használat kényelmét.

Metal-Fach Kéttengelyes Bálaszállító T014

A T014 platform egy kéttengelyes szerkezet, amely legfeljebb 26 bálát képes két sorban szállítani. Maximális teherbírása 7,4 vagy 9 tonna. A teherbírás a szállítási terület kiterjesztésével növelhető. A vázszerkezet kivételesen tartós kohászati ​​C-profilokon alapul, kiváló minőségű S355 acélból. A tálalókat külön láncok támasztják alá. A pótkocsi felfüggesztése 7 leveles parabolikus felfüggesztéssel rendelkezik. A készülék szabványos világítással rendelkezik, oldalsó jelölőkkel. A széles gumiabroncsok megkönnyítik a mozgást nehéz körülmények között - beleértve vizes élőhelyeken. A platform 2 horganyzott zsebben elhelyezett ékkel, kézi rögzítőfékkel és hidraulikus fékkel is felszerelhető.

Pronar T023M Bálaszállító

PRONAR T023M bálaszállító pótkocsi - megbízható, hibamentes és univerzális. Kiválóan teljesít, ha olyan rakományt szállít, amely nagy, egyenes felületeket igényel, főleg szalma vagy széna / szilázs bálák, raklapok és euro raklapok szállításához. A Pronar T023M a Pronar T023 pótkocsi modernizált változata. Ennek a pótkocsinak a padlója erősen ellenáll a deformációnak a megerősített 4 mm vastag padló miatt. Kiterjesztett hátsó keret a terhelési paraméterekhez igazítva. A padlón lévő egyetlen központi hegesztés javítja az esztétikai és felhasználói tulajdonságokat, valamint a pótkocsi tartósságát és kiküszöböli a korrózió előfordulását. A kémiailag edzett és UV-álló festékanyagok védelmet nyújtanak a korrózió ellen. A stabil és erős parabolikus rugós felfüggesztés hosszabb élettartamot biztosít.

Pronar T027 Bálaszállító

A PRONAR T027M egy kéttengelyes bálaszállító pótkocsi, amely akár 32, 1200 mm átmérőjű bálát is képes betölteni. A pótkocsit szalma, szilázs bálák vagy nagy, sík felületekre, pl. Raklapok vagy mauser típusú tartályok szállítására tervezték. A rakodólap hossza 8500 mm, teherbírása 13,2 tonna (alapfelszereltség mellett). A T027M pótkocsi rakodólapja parabolikus rugókon van felfüggesztve. Az alváz két tengelyből áll, 400 × 120-as fékekkel. A PRONAR T027M pótkocsi 1100 mm átmérőjű forgótányérral van felszerelve, amely 360 ° -os forgást tesz lehetővé. Ez nagyon jó manőverezhetőséget biztosít mind úton, mind terepen. A rugó által támasztott vonórúd megkönnyíti a traktorral való összeszerelést.

Sipma WS6510 DROMEDAR

£239.00
A SIPMA WS 6510 DROMADER targonca egy univerzális, önterhelő, alacsony rakodású bálázó utánfutó, 6,5 tonna kapacitással. A rakodás úgy történik, hogy a bála oldalsó megfogóval felfelé halad és a talajról felszedik. Ezután a bálát speciális karokkal mozgatják a láda hátuljára, hogy további bálákat betöltsenek.