1–12 termék, összesen 13 db

Mutasd a kategóriákat

Maschio Gaspardo ENTRY 120/150

£239.00
RÖGZÍTETT KAMRÁK KERÉKPÁLYÁZÓ Rúdokkal ALTERNATÍV FŰTÉSSEL A gépet a felhasználó számára tervezték, aki kiváló termelékenységet és megbízhatóságot keres alacsony üzemeltetési költségekkel és könnyű használat mellett. Magas termelékenység, amelyet nagy munkasebesség mellett, alacsony teljesítményfelvétel mellett lehet elérni. A szilázs, a takarmány és a szalma bálázása olyan igényes feladat, amelyhez gondosan megtervezett gépek szükségesek. A termés megfelelő méretű és sűrűségű tömörítéséhez a préselési folyamatnak hatékonynak, de kíméletesnek kell lennie a takarmánnyal. Az ENTRY modell egy közepes és kisvállalatok számára készült gép, amely alkalmas az összes termék összegyűjtésére. Az ár tartalmazza, de nagyon jó teljesítménnyel. A körbálázó mechanikus kezelése megkönnyíti a munka és a karbantartás műveleteit, megkönnyítve annak használatát. Az ENTRY egy nagyon ellenálló körbálázó, amelyet kis teljesítményű traktorokhoz fejlesztettek ki; a kis alapterület lehetővé teszi az áthaladást szűk helyeken és jelentős lejtőkkel történő munkát.

Maschio Gaspardo EXTREME 2

£239.00
KAMARA KÖRÖS BÁLÓ ÉS VÁLTOZÓ GEOMETRIA A Maschio körbálázókat maximális rugalmasságra és megbízhatóságra tervezték minden körülmények között. Finom a finom széna és tökéletes a nedves takarmányok, kiválóan alkalmas nehéz termékek, mint a szár és a szalma. Kivételes tartósság, nagy munkaképesség, tökéletesen formázott, kompakt és nehéz bálák teszik a Maschio körbálázókat jövedelmező befektetéssé. Az EXTREME 2 modell a HTI; HTR; HTC; HTU.

Maschio Gaspardo MONDIALE 110

£239.00
RÖGZÍTETT KAMRÁS KÖNNYŰBALÉSZÍTŐ 10 KÉSES FORGATÓADAGOLÓVAL A MONDIALE modell ötvözi a magasabb kategóriájú modellekre jellemző szilárdságot és technológiai megoldásokat a rögzített kamrás körbálázó praktikumával és egyszerűségével. Az alsó nyílás alja, a központosított kenőrendszer, a nagy hatékonyságú rendszerrel való kötés és a praktikus elektromos vezérlő monitor teszi ezt a gépet nagy hatékonyságú professzionális modellvé.

Maschio Gaspardo MONDIALE 120

£239.00
RÖGZÍTETT KAMRÁS KÖRÖS BÁLÓ A MONDIALE modell ötvözi a magasabb kategóriájú modelleket jellemző szilárdságot és technológiai megoldásokat a fix kamrás körbálázó praktikumával és egyszerűségével. Az alsó nyílás alja, a központosított kenőrendszer, a nagy hatékonyságú rendszerrel való kötés és a praktikus elektromos vezérlő monitor teszi ezt a gépet nagy hatékonyságú professzionális modellvé.

Maschio Gaspardo MONDIALE 120 COMBI

£239.00
VILÁGSZERŰ KOMBINÁLT KERES BALER 120 A COMBI tökéletes megoldás bálázáshoz, bálázáshoz vagy silózáshoz. A csomagolás és csomagolás egylépéses megoldása jelentősen csökkenti a munkaidőt, az üzemanyag-fogyasztást és a talaj tömörödését. 120. VILÁG

Maschio Gaspardo PITAGORAN N-L

£239.00

Alapfelszereltség

 • 2 zsineg kötő
 • 2 etetővilla
 • Hidraulikus felvétel
 • Mechanikus bála számláló
 • Kettős kardántengely közbenső támasszal
 • Harmadik kerék
 • LED munkalámpa
 • Knotters tisztító ventilátor
 • Zsineg burkolat
Opcionális felszereltség Hurok csomó Vascsomó Hidraulikus vonórúd beállítás (szállítási munkapozíció beállítása

Metal-Fach Bálázó Z562

A Metal-Fach által kínált számos bálázó modell közül külön említést érdemel a Z562 fix kamrás bálázó. Miért? A henger alakú bálázókamra innovatív alkalmazásának köszönhetően elérhető a legnagyobb kompressziós fok. Ennek a gépnek köszönhetően a legjobb minőségű szálastakarmányt kapja, optimális körülmények között a silózáshoz. Ezenkívül a Z562 bálázónak van egy rotációs adagoló egysége, amelynek köszönhetően az anyagot rendszeresen és egyenletesen adagolják. A gép 16 hengeres gördülő kamrával van felszerelve, zárral rögzítve. Ez nagyon fontos, mert ennek köszönhetően a traktor hidraulikus szivattyúja nincs túlterhelve, és ez garantálja a hosszú és problémamentes használatot. Fontos, hogy ezt a modellt kamra töltésjelzővel és elektronikus vezérléssel látták el.

Metal-Fach Változókamrás Bálázó Z514

A körbálázó mezőgazdasági gép legfontosabb feladata a szalma és a széna összegyűjtése. A legfontosabb jellemző, amelyet a száraz anyagok megfelelő és hatékony hengerlésével vagy hengerelésével kell jellemezni. Kínálatunkban elérhető számos prés között ajánljuk a Z514 változó kamrás modellt. Ez egy megbízható, tartós és hatékony gép, amelyet szalagtekercselő egységgel szereltek fel, 0,9-1,6 m méretű bálákat képezve.A bálázó önálló hidraulikus rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a bálasűrűség változásának ellenőrzését. Gazda! A Metal-Fach gép kiválasztása megkönnyíti és hatékony a munkájá

Sipma Fixkamrás bálázó PS1210

£239.00
A SIPMA PS 1210 CLASSIC körbálázó egy egyszerűen használható és olcsó gép, amely garantálja a hosszú és problémamentes működést.
 • A hidraulikus blokkolású lánctekercs garantálja az optimális bála tömegét a széna, a szalma és a takarmány számára a szilázs számára.
 • A kiegészítő felszerelések széles választéka lehetővé teszi a gép testreszabását az igényeinek megfelelően.
 • A préscsatlakozó (kiegészítő felszerelés) lehetővé teszi a prés összekapcsolását a SIPMA OS 7531 MAJA csomagológéppel, amelynek köszönhetően idővel és pénzzel megtakarítva egy fóliába csomagolunk egy bélt.
 • A laminált burkolatok védik a gép mozgó részeit, miközben dinamikus és modern megjelenést adnak neki.

Sipma Fixkamrás bálázó PS1211 Farma Plus

£239.00
A SIPMA PS 1211 FARMA PLUS fixkamrás körbálázók és a SIPMA PS 1221 FARMA PLUS jól felszerelt modellek az igényes vásárlók számára. Különösen azoknak a gazdáknak szánják őket, akik kiváló minőségű silóhoz szeretnének hozzájutni, de ugyanolyan jók a szalma és a széna betakarításában.
 • A gördülőkamra mechanikus reteszelése lehetővé teszi a nagyobb gyűrődési fok elérését, javítva a sajtolt anyag hatékonyságát és minőségét.
 • A laminált burkolatok védik a gép mozgó részeit, miközben dinamikus és modern megjelenést adnak neki.
 • A SIPMA PS 1221 FARMA PLUS körbálázóban a tekercselő kamra innovatív hengeres láncának kialakítása emellett növeli a bála tömörítését, javítva a siló minőségét és a munka hatékonyságát.
 • Az elektronikus vezérlés felügyeli a gép megfelelő működését és ellenőrzi a betakarítási folyamatot.
 • Elektronikus vezérlő funkciók:
  • az érzékelő állapotának megfigyelése és megjelenítése
  • jelzi a gyártott bálák számát, üzemidejét, hatékonyságát.
 • Az automatikus lánckenés csökkenti a szervizidőt és meghosszabbítja a hajtómű alkatrészeit.
 • A préscsatlakozó (kiegészítő felszerelés) lehetővé teszi a SIPMA PS 1211 FARMA PLUS és a SIPMA PS 1221 FARMA PLUS körbálázók összekapcsolását a SIPMA OS 7531 MAJA csomagológéppel, amelynek köszönhetően egyszerre becsomagolt bálát kapunk, miközben időt és pénzt takarít meg.

Sipma fixkamrás bálázó PS1315 Huzar

£239.00
A SIPMA PS 1315 HUZAR rögzítettkamrás körbálázót szalma, széna és siló takarmányozására tervezték.

Sipma kockabálázó PK4000 Kostka

£239.00
A SIPMA PK 4000 KOSTKA szögletes bálázó kiváló szalma betakarító gép, amelyet széna összegyűjtésére is sikeresen használnak. Az optimális kialakítás, a kiváló munkaparaméterek, a nagy tartósság és a működés megbízhatósága azt jelenti, hogy ez a termék a szegmensében uralta a lengyel piacot.