1–12 termék, összesen 29 db

Mutasd a kategóriákat

Farmtech Pótkocsi EDK500

£239.00
Az egytengelyes billenőpótkocsik az EDK a Farmtech alaptermék-szegmensét képviselik, és különféle mezőgazdasági terhek szállítására használhatók. Különösen az ilyen egytengelyes billenő pótkocsik esetén a kiváló arány az építkezés súlya és az élő súly között. Az összes EDK billenő pótkocsi rendkívül nagy terhelést képes elviselni a terepen és az utcán, és gyakran kezdők és tapasztalt szakemberek használják. Acél hosszabbító táblákkal, robusztus gyorskioldással és soros központi zárkarral az EDK sorozat maximális rugalmasságot és gazdasági hatékonyságot kínál. Az opcionális berendezés verziói, például parabolikus felfüggesztés, a HARDOX® padló vagy a kettős áramkörű sűrített levegős fékrendszer kiváló kivitelezést nyújtanak a professzionális ipari alkalmazásokhoz. ALVÁZ Robosztus keret, acél négyzet alakú csőből, 220 x 80 x 4 mm, trapéz alakú billenő keret, magas vonóhoroggal rögzített D40 mm vonószemmel, mechanikus parkolóelem, előkészítés pótkocsi csatlakoztatásához, aluljáró védelem kereskedelmi LED útvilágító rendszerrel (ECE R86), hátsó aljzat, hátsó fal tartó a kerékkel (jobb hátsó), kerekek

Farmtech Pótkocsi TDK 800-2000

£239.00
A nagy teherbírás biztonságos szállításához nehéz terepen szükség van a TDK háromoldalas tandem-utánfutónk meggyőző tulajdonságaira. A kompakt építési módszer révén a hajtóegység nagy manőverezőképességet tesz lehetővé, és mindenekelőtt a maximális stabilitást és biztonságot biztosítja be-, kicsomagoláskor és vezetéskor. A különösen alacsony emelvénymagasság, állítható magasságú vonórúd és a hatékony fékek biztosítják a maximális vezetési kényelmet és biztonságot nagy sebességnél. A TDK modell különféle felszereltségi változataival a legjobb szállítási megoldás kezdőknek és tapasztalt szakembereknek. ALVÁZ Robosztus keret acél négyzet alakú csőből, 300 x 100 x 5 mm, trapéz alakú billenőkeret, tandem alváz parabolikus rugókkal, alul felszerelve, magas vonóhorog rögzített vonószemmel D40 mm, szerelő szerelőegység, pótkocsi összekapcsolásának előkészítése, aluljáró védelem kereskedelmi utakkal világítórendszer (ECE R86), hátsó aljzat, hátsó fal tartó a kerékkel (jobb hátsó), kerekek

FLIEGL ASW letolókocsi

A Fliegl letolórendszer forradalmi újításnak számít a szállításban. Egyesíti, optimalizálja az eddig ismert közlekedési rendszereket.  

Fliegl Három Oldalra Billentő Pótkocsi

Egytengelyes három oldalra billentő pótkocsi Az egyedi, mindent tudó, sokoldalú termék

Fliegl Teknős Billentős Pótkocsi

A legjobb stabilitás a billentés alatt, a hidraulikus, nagy térfogatú hátfal és a csavarozott oldalelemek a BULL járműkoncepció erősségei  

Metal-Fach Pótkocsi 0,8-1,5t T736

T736 egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi A Metal-Fach mezőgazdasági pótkocsik megkülönböztethetők a megmunkálás pontosságával, a szerkezet tartósságával és megbízhatóságával, a magas hatékonysággal és a kényelmes használatsal. A T736 modell a legkönnyebb egytengelyes pótkocsi.

Metal-Fach Pótkocsi 14t T739

T739 kéttengelyes mezőgazdasági pótkocsi A T739 kéttengelyes pótkocsit jelentős lehetőségek jellemzik a nagy, akár 14 tonnás egyterhelés miatt. A falprofilok zárt tereit folyamatos hegesztéssel rögzítették. A héj minden elemét kétkomponensű, kémiailag edzett festék borítja, amely rendkívül tartós és UV-álló. Az oldala és a csomagtérajtó egyaránt mozgatható, ennek köszönhetően háromoldalú kirakodás lehetséges.

Metal-Fach Pótkocsi 5t T957

T957 egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi A T957 modell a legnagyobb és sokoldalú pótkocsi az ilyen típusú egytengelyes gépek kínálatában. A gépet a megmunkálás pontossága, a tartósság és a megbízható konstrukció jellemzi. A T957 egytengelyes mezőgazdasági pótkocsi gazdag alapfelszereltséggel rendelkezik, ennek köszönhetően nagy érdeklődést mutat a verseny iránt. A pótkocsi háromutas billenéssel ellátott teherládával rendelkezik. Az alváz háromszög alakú és zárt profilokból készül.

Metal-Fach Pótkocsi 6-8t T710

T710 kéttengelyes mezőgazdasági pótkocsi A T710 sorozatú kéttengelyes pótkocsik a mezőgazdaságnak szánt termékek. Két változatban kaphatók: 6 és 8 tonnás készülékként. A pótkocsikat tartósságuk jellemzi. A falprofilok zárt tereit folyamatos hegesztéssel rögzítették. A héj minden elemét kétkomponensű, kémiailag edzett festék borítja, amely rendkívül tartós és UV-álló.

Metal-Fach Pótkocsi 8-12t T711

T711 kéttengelyes mezőgazdasági pótkocsi A T711 kéttengelyes pótkocsik három változatban kaphatók - 8, 10 és 12 tonnás készülékekként, főként a mezőgazdaság szállítási megoldásaiként. A pótkocsikat tartósságuk jellemzi. A falprofilok zárt tereit folyamatos hegesztéssel rögzítették. A héj minden elemét kétkomponensű, kémiailag edzett festék borítja, amely rendkívül tartós és UV-álló.

Metal-Fach Tandem Pótkocsi 14t T755

A T755 pótkocsi a legnagyobb elérhető tandem eszköz. Segítségével akár 14 tonna súlyú rakományt is szállíthat. A héj minden elemét kétkomponensű, kémiailag edzett festék borítja, amely rendkívül tartós és UV-álló.

Metal-Fach Teknős Pótkocsi 16-18t T935

A T935 egyhéjú pótkocsi két változatban kapható - 16 vagy 18 tonnás modellként. Lehetővé teszi az egyoldalas billentést - hátul. Hidraulikusan megemelt nyílással és szemcsés csatornával rendelkezik. A pótkocsi parabola rugókkal ellátott tandem futóműre épül. Opcióként egy kiterjesztés áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a rakodótér további növelését. Számos érdekes, a gép mindennapi használatát támogató technológiai megoldás hívja fel a figyelmet.