Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Kertitox Fügesztett permetező FSZ

£239.00
A feltöltés, vegyszer bekeverés, permetezés, és tartály öblítés működtetéséhez kézzel vezérelt csapok állnak rendelkezésre mind a szívóoldalon, mind a nyomóoldalon. A vízellátást, egy 126 vagy 170 literes dugattyús membránszivattyú biztosítja, egyenletes szállítóteljesítmény mellett. Alapfelszereltségben a kézi 3 vagy 4 szakaszos finomszabályzós kezelőszerv, a gép elejére került felszerelése. A traktor hátsó ablakát kinyitva, könnyedén vezérelhető. Opcionálisan kérhető teljesen elektromos változatban, akár sebesség arányos kijutattással is. A vezetőfülkéből hátra pillantva könnyedén leolvasható az üzemi nyomást jelző manométer. Stabil, oszlopos függesztésű és lengéscsillapított X típusú kézi nyitású szórókeret, 12 – 16 méter munkaszélességgel. 15 méteres munkaszélesség alatt mechanikusan, egy csörlőt használva emelhető vagy süllyeszthető. 15 méteres munkaszélességtől, alapfelszereltségben ezen funkciókat hidraulikusan működtetheti. Alapfelszereltségként szerepel a rozsdamentes acélból készült permetlévezeték, melyet egyállású szórófejtartókkal és választható fúvókákkal szerelünk, 3 vagy 4 szakaszra bontva. Természetesen a szakasz számok, opcionálisan a vevői igényekhez alakíthatók.

Kertitox Vontatott Permetező ECO LINE

£239.00
Kisebb teljesítményű traktorok használata mellett is biztosított a sima haladás a nagy tartálytérfogat ellenére. Az alacsonyra tervezett súlypont és kiváló súlyelosztás garantálja, az egyszerű és biztonságos irányítást, a növényállomány védelmét biztosító hasmagasság mellett is. Könnyű súlyának köszönhetően, jobb a vontathatóság és kisebb a talajnyomás. A vonórúd igény szerint lehet merev, vagy opcióban kérhető kormányzottan, ezáltal permetezőgépe automatikusan követi a traktora nyomvonalát.

Maschio Gaspardo CAMPO 44-65

£239.00
Vontatott permetezőgép párhuzamosan emelt rúddal és tengelyfelfüggesztéssel 4450 VAGY 6500 LITER Rúd 24-től 40 méterig A CAMPO 44 és 65 a vontatott permetezők kiválóságát képviseli. 4400 vagy 6500 literes konfigurációban állnak rendelkezésre, és garantálják a magas működési autonómiát, ideális a nagyvállalatok számára. A gép bőséges alapfelszereltséggel rendelkezik, amely szétszóró számítógéppel van ellátva, hogy akár 9 vízszakaszt is könnyen kezelhessen az „ALA” sorozat 600 és 900 szórókeretén. Az „AS” konfigurációban az alapfelszereltség között megtaláljuk a felfüggesztett tengely mellett a tengely hidraulikus kormányrendszerét is, amely lehetővé teszi a gépnek, hogy hűen kövesse a traktor nyomait, minimalizálva a taposás okozta károkat. Ennek a rendszernek köszönhetően tehát nagyobb termést lehet elérni még a fordulóban is, és megakadályozni, hogy a sérült növények könnyen támogassák a paraziták terjedését a mező többi részén.

Maschio Gaspardo CAMPO P

£239.00
Vontatott permetezőgép 18–28 méteres, 1800–28 méteres 2200 VAGY 3200 literes tartályokkal, párhuzamosan felvett rúdokkal. Teljes gép, végtelen konfigurációkkal, mindenki igényeinek kielégítésére. Erős pontja a paralelogramma emelése 1500 mm-es kirándulással, amelyet nitrogénrendszer csillapít. Ezzel a konfigurációval lehetőség van a gép kombinálására nagyobb szélességű rudakkal (36 m-ig). A gép mindennel komplett és különböző szinteken állítható be: a nyomásszabályozó egység például a kézi verziótól az ISOBUS változatig elérhető. A léghüvely külön kérésre felszerelhető mind a tartály űrtartalmára, mind a 28 m munkaszélességig.

Maschio Gaspardo FUTURA

£239.00
KIVONATOLT ATOMIZÁTortartályok 600–3000 literes ventilátorok hátsó vagy elülső szívással Professzionális vontatott permetezőgép, robusztus és megbízható: első és hátsó lökhárítók, tartály alatti védelem, alumínium szivattyú és DEVIOKIT rendszer. Minden hátsó csoporttal együtt kapható, a nyomásszabályozás lehet kézi, elektromos vagy számítógépes (BRAVO 180-S).

Maschio Gaspardo SAURO

£239.00
Hordozható permetező rudak 6–12 méteres tartályoktól 400–1000 literig A SAURO ideális modell kistermelők, veteményeskertek vagy mindazok számára, akiknek szüksége van a kistraktorokkal történő kombinációkra. Az egyszerűsített kialakítás lehetővé teszi a gép gyors üzembe helyezését; az üzemeltetési és karbantartási költségek rendkívül alacsonyak a számos mechanikai megoldásnak köszönhetően.

Maschio Gaspardo TEMPO

£239.00
Hordozható permetező rudak 15-18 méteres tartályoktól 800-1200 literig A TEMPO a professzionális permetezőgép, amely nagy felületeket képes rövid idő alatt lefedni: gazdag alapfelszereltsége megkönnyíti az összes elő- és tisztítási műveletet. Az olyan megoldások, mint a vezető oldali kezelőpanel, amely a gép összes vezérlőjét integrálja, csökkentik az összes állásidőt; a szabványos PREMIX lehetővé teszi a maximális kényelem és biztonság érdekében végzett munkát.

Maschio Gaspardo TURBO TEUTON P POLIPO

£239.00
300-600 literes tartályok porlasztója hátsó szívóventilátor Centrifugális járókerékkel ellátott porlasztó állítható kimeneti tömlőkkel. Ez a modell keskeny sorközű szőlőültetvényekhez alkalmas. A legkevesebb sodródást az biztosítja, hogy nincs felfelé mutató termék.