Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Metal-Fach Trágyaszóró 6-10t N267 Hornet

N267 HORNET tandem trágyaszóró A növények megfelelő növekedéséhez szükséges magas tápanyagtartalom miatt a trágya továbbra is az egyik műtrágya, amelyet a nagy gazdaságokban leggyakrabban használnak. Jelentősen javítja a talaj fizikai tulajdonságait, és természetes anyag is. Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassuk a benne rejlő lehetőségeket és hatékonyan eloszthassuk a növények között, funkcionális és hatékony gépekre van szükség. A trágyaszórókat cégünk felhasználói termékei teljes mértékben tesztelték és dicsérték. A bennük alkalmazott modern technológiák garantálják a munka kényelmét és az eszközök tartósságát. Az N267 HORNET trágyaszóró széles, monokkos rakodódobozzal biztosítja a széles terjedést.

Sipma RO1200 Tornado

£239.00
A SIPMA RO 1200 TORNADO trágyaszórót trágya, tőzeg és komposzt terjesztésére tervezték.
  • Kettős dob, függőleges csavar adapter vágópengékkel biztosítja a nagy töredezettséget, a nagy hatótávolságot és az egyenletes szórást.
  • A csavaros adapter helyére szerelt kiegészítő tartozék (kiegészítő) lehetővé teszi a mész és a csirketrágya szórását.
  • A teherdobozt lezáró hidraulikus csappantyú megakadályozza, hogy a tartalma kiszálljon a szállítás során.
  • A rugózott tandemváz nagy kényelmet biztosít a munka számára.
  • A hidraulikusan hajtott kettős padlószalag biztosítja a szóróanyag mennyiségének fokozat nélküli beállítását.
  • A 12 m3-es rakodódoboz garantálja a nagy teljesítményt, és emellett lehetővé teszi a trágyaszórók használatát térfogati pótkocsiként a mezőgazdasági termékek szállításához.

Sipma RO600 Zefir

£239.00
A trágyaszórók trágya, komposzt és tőzeg terjesztésére szolgálnak. Használhatók mezőgazdasági termékek szállítására is. Olyan traktorokkal dolgoznak, amelyek fel van szerelve egy “függesztő” alsó szállító vonóhoroggal, és teljesen alkalmasak a közutakon történő szállításra.

Trágyaszóró 14-18t N272 Viking

A növények megfelelő növekedéséhez szükséges magas tápanyagtartalom miatt a trágya továbbra is az egyik műtrágya, amelyet a nagy gazdaságokban leggyakrabban használnak. Jelentősen javítja a talaj fizikai tulajdonságait, és természetes anyag is. Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassuk a benne rejlő lehetőségeket és hatékonyan eloszthassuk a növények között, funkcionális és hatékony gépekre van szükség.

A trágyaszórók cégünk teljes körűen tesztelt és dicsért termékei. A bennük alkalmazott modern technológiák garantálják a készülékek munkavégzésének kényelmét és tartósságát. Az N272 VIKING trágyaszóró széles, monokkos rakodódobozzal biztosítja a széles terjedést.