1–12 termék, összesen 14 db

Mutasd a kategóriákat

Ferrari F mechanikus palántázógép

A Ferrari F precíziós palántázógépet úgy tervezték, hogy salátát és más zöldségeket  négyzet alakú tömbökben (2,5 - 5 cm széles) palántázzon. Ez a teljesen mechanikus gép rendkívül egyszerű működésű és könnyen használható. A FERRARI F nagyon precíz, minden egyes egység független a többitől, így egyenetlen, köves talaj műveléséhez is kiváló. A tölcsérek kialakítása miatt képes háromszögbe ültetni, hogy minden egyes növénynek megfelelő növekedési helyet biztosítson a gép. Sík talajon és emelkedőn is kiválóan működik.

Ferrari F-MAX palántázógép

A Ferrari F-MAX palántázógép sokféle zöldség ültetésére alkalmas: paradicsom, káposzta, brokkoli, paprika, zeller, dohány és még sok más. Ezt a forgóadagolós-gép különböző alakú tápkockák (piramis, henger, kúp és négyzet) ültetésére is alkalmas. A forgóadagoló az óramutató járásával megegyezően forog (STOP & GO). Ez a sajátosság rendkívül fontos, hogy garantáljuk a növények állandó leesését a forgóadagolótól a földre. Az óramozgás lehetővé teszi a teljesítmény növelését, az ültetési mélység pontosságát és a sortávolság pontos tartását. Ez a fontos tulajdonság garantálja a tökéletes kijuttatást anélkül, hogy bármilyen kiegészítő munkát kellene végrehajtani az ültetvényen

Ferrari Fast-Block automata palántázógép

A Ferrari Fast Block palántázógép fő jellemzői, a holtidőmentesség és a növény kiváló ültetése . A gép egymástól független egységekkel van felszerelve, és mind vontatott, mind önjáró változatban kapható. A Fastblock csak négyzet alakú tápkockákkal működik (3–5 cm oldalúak). A sortávolság 23 cm-től kezdődően állítható be. Az innovatív robotfogók rövid és magas növényeket egyaránt képesek nagy sebességgel kezelni, anélkül, hogy megsértenék őket.

Ferrari FPA Evolution fóliába ültető palántázógép

A FERRARI FPA EVOLUTION alkalmas különféle tápkockában levő palánták ültetésére (max. átmérője 7 cm). A palántázó legfőbb előnye, hogy műanyag vagy papírfóliába és talajra is ültethetünk vele. A sortávolság cm 30-től kezdődően állítható. Tőtávolsága 19 cm-től 186-ig állítható (az 1 és 6 közötti csészemennyiség függvényében). Az FPA EVO kombinálható a Ferrari FP fóliafektető-géppel. Az FPA a MULTIPLA változatban is elérhető, így egy kezelő két növénysort tud palántázni (min. Sortávolság 23 cm).

Ferrari FPC automata palántázógép fóliafektetővel

A FERRARI FPC ültetőgépet úgy fejlesztették ki, hogy képes legyen a biológiailag lebomló, polietilén műanyag fólia fektetésére és talajhoz rögzítésére, majd beültetésére. A gép félautomata, tömörített négyzet blokkokkal dolgozik. Az FPC lehet vontatott vagy önjáró. Különböző váztipusokkal áll rendelkezésre a fóliatekercs méretétől és az ültetőegységek számától függően. Minden sor műanyag hevederrel van ellátva, amely a növényeket egy ujjrendszerhez vezeti, amelyek elválasztják a négyzet alakú tömböket és a fólián levő lyukakba helyezik őket. A lyukakat tűkkel ellátott perforátor készíti.

Ferrari Futura automata palántázógép

A FERRARI FUTURA egy teljesen automatizált ültetőgép, amely különböző méretű és anyagú (kemény műanyag, hab, eldobható) tálcákban tárolt zöldségekkel is képes dolgozni. A gép önműködő (csak egy kezelőre van szükség az ültető robotok tálcákkal való feltöltéséhez). A FUTURA működtetéséhez nincs szükség külön tálcákra, a gépet a felhasználó által kiválasztott tálcához igazítják: ez az egyik olyan tulajdonság, amely a Ferrari automatizált ültetőgépét nagyon innovatív géppé teszi

Ferrari Multipla palántázógép

A FERRARI MULTIPLA palántázógép forgóadagolóval rendelkezik amely alkalmas a zöldségfélék különböző tápkockából (piramis, henger, kúp, ...) történő palántázására. Ez a gép sokféle zöldséghez alkalmas: paradicsom, káposzta, brokkoli, zeller, saláta és hagyma a leggyakoribb. Minden MULTIPLA ültetőegység talajkövető egységgel van felszerelve, hogy tökéletes ültetési minőséget nyújtsanak akkor is, ha a talajviszonyok nem optimálisak. Ez az ültetőgép sík talajon és emelkedőn egyaránt működtethető. A MULTIPLA egy kétsoros forgóadagolóval van felszerelve, amely a növényeket két sorban osztja szét és egyetlen kezelő is elég az adagoláshoz

Ferrari Rotostrapp palántázógép

A FERRARI ROTOSTRAPP palántázógépet négyzet alakú tápkockákhoz tervezték. A legjobb munkateljesitmény a kiváló ültetési minőséggel kombinálva: ez a leggyakoribb észrevétel, amelyet a ROTOSTRAPP-al dolgozó gazdálkodóktól hallhat. Két változatban kapható: vontatott és önjáró. A gép szilárd tápkockákkal dolgozik melyek mérete 3,6-tól 4,6 cm-ig terjedhet. Ez a gép képes egyenes sorokba, valamint háromszög alakban ültetni a növények állandó és egyenletes növekedésének garantálása érdekében.

Hortech DUE Manual palántázógép

£239.00
A Hortech DUE MANUAL palántázógép fóliafektetővel is felszerelhető, így egyidejűleg a palántázás és a fóliafektetés is elvégezhető. Sokoldalúságának köszönhetően sokféle palánta ültethető vele. A gép kettős vázzal rendelkezik, a külső vázat a 4 kerék tartja, a belső vázra szerelték az ültetőelemeket. A gép poharas ültetőrendszerrel szerelt, amely a palántákat a földbe helyezi. Elérhető Hortech DUE MATIC önjáró változat, hidrosztatikus összkerékhajtással, és 32 LE Kubota dízelmotorral.

Sfoggia California palántázógép

£239.00
A Sfoggia California egy forgóadagolós palántázógép tápkockás, táphengeres palánták ültetéséhez maximum 3,5 cm átmérőig, Kiválóan alkalmas az ipari paradicsom, káposztafélék, stb. nagy területen való ültetésére.. A CALIFORNIA az STM modellekben kapható egyetlen adagolóval, legalább 50cm-es sortávolsággal, és az STDM- modellben , dupla adagolóval, legalább 25 cm-es sortávolságra alkalmas.

Sfoggia Itala palántázógép

£239.00
A Sfoggia Itala ideális gép minden mezőgazdasági, faiskolai és virágkertészeti növény ültetésére, szálas- vagy tápkockás növényekhez. Különösen alkalmas saláta, paradicsom, káposzta és , édes burgonya ültetésére; kis cserjéket, szőlőket vagy dugványokat is ültethet, legfeljebb 35 cm magasságban.

Sfoggia Plantec palántázógép

£239.00
A Sfoggia Plantec One egy speciális palántázó, melynek legfőbb előnye, hogy műanyag vagy papírfóliába és szabad talajra is ültethetünk vele. Csészés palántázógép, maximum 4 cm-es tápkockás és maximum 5 cm-es táphengeres palánták ültetéséhez. A PLANTEC ONE a fóliafektetővel kombinálva egyidejűleg is működtethető. A palántázó és a fóliafektető oszekötő tartozékkal van összekötve a jobb teljesitmény garantálása érdekében.