Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Daumar PA-25 Mérleg

A Daumar PA-25 mérleg automatikusan beállítja az összes mérési paramétert, minden körülmények között a legjobb teljesítményt elérve. Választható kezelői beállítások állnak rendelkezésre, ha kézi felülírásra van szükség. A kézi beállítások megmaradnak a gép memóriában, és könnyen visszahívhatók az érintőképernyőn a program számának megadásával.

Newtec 4010W1 Többcsatornás Mérleg

A NEWTEC 4010W1 többcsatornás mérleg egy automata 10 csatornás mérleg, amelyet kifejezetten nagy mennyiségű  burgonya mérésére terveztek.  A 4010W1 pontosan 25 kg-os adagokat biztosít, percenként akár 20 adag mérésére képes.A 4010W1 többcsatornás mérleg zsákoló vagy doboztöltő gépekkel konfigurálható

Alkalmazása: Nagyobb termékek esetén, például:
  • Burgonya , édesburgonya
  • Hagyma
  • Cékla
  • Citrus

SORPAC MW-813, MW-1013 automata cellás mérleg

A SORPAC MW813 és MW1013 automatikus cellás mérleg a burgonya, hagyma, sárgarépa és egyéb zöldségfélék pontos, kíméletes mérlegelését végzi. A termékeket a töltő szalagról egy vibrációs csatorna továbbítja az olaj stabilizálású mérő szenzorokkal ellátott mérő kelyhekhez. A vezérlőegység az előre megválasztott súlyt a mérőkehelyben egyenként kimért termékből optimalizálja. A mérleg az így kimért, beállított súlyú, adagonkénti mennyiséget a mérőkelyhekből a - mindkét irányban - szállító kereszt szalagra adagolja. A keresztszalag a kimért adagokat a csomagoló egységhez továbbítja. A mérleg könnyen programozható. A cellás mérleg egyszerre két csomagoló géppel összeköthető, azok vezérlését is végzi.