Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Michalak WPM 30 ECO Mérleg

£259.00
A Michalak WPM 30 ECO mérleget a beprogramozott mennyiség automatikus, mért adagolására használják.  Az adagolás egy szalag segítségével történik, amely a zöldségeket, gyümölcsöket a mérőtartályba szállítja. A szalag sebességét a vezérlő automatikusan szabályozza a tartály töltési szintjétől függően. Ennél a modellnél egy állítható magasságú garat lehetővé teszi a lemért adagok manuális adagolását zsákokba, ládákba, dobozokba. Mivel a gép teljesen elektronikus működésű, ezért nem kell  sűrített levegős rendszerhez csatlakoztatni.

Michalak WPM 50, WPM 50-2T Mérleg

£239.00
A Michalak WPM 50 és WPM 50-2T mérleg automatikusan adagolja a beprogramozott mennyiségű terméket a különböző típusú csomagolóanyagokba (zsákok, ládák, kartondobozok stb.). Könnyedén konfigurálható más gépekkel való működéshez, pl. Raschel zsákoló stb. Az adagolás egy vagy két szalaggal történik (WPM 50-2T), amelyek a zöldségeket a mérőtartályba juttatják. Az egy széles szalagos WPM-50 változat a hosszúkás zöldségekhez: sárgarépa, petrezselyem stb.- hez ajánlott. Kerek zöldségekhez, mint például burgonya, hagyma, ajánlott a WPM 50-2T táraszalaggal rendelkező változatot választani. Ennél a modellnél az utolsó szakaszban a gép megállitja a fő szalagot és csak a keskenyebb, táraszallag működik, Mindkét modellben a zöldségeket az utolsó mérési fázisban kefesor tarja meg a mérőtartályba esés előtt, ami nagy mérési pontosságot tesz lehetővé .  A szalagok sebességét az automata vezérlő állítja be a tartály töltöttségi szintének megfelelően. A mérleg működhet automatikus vagy manuális üzemmódban, amikor a kezelő az kimért adagokat egy pedál segitségével engedheti bele a csomagolóanyagba. A mérőtartály nyitási sebessége fokozatmentesen állítható, amivel könnyedén szabályozhazjuk a kijuttatási sebességet.  

SORPAC AW 115, AW116, AW312 zsákolómérlegek

A SORPAC AW 115, AW116 és AW 312 automata mérlegek a különféle zöldségek adagolására, mérésére és zsákolására szolgálnak. Kialakításuk (AW312) lehetővé teszi egyéb csomagoló gépekhez (pld. SORPAC RN01, RF900, RF100, FW01) való csatlakoztatást. A számítógép vezérlésű, két mérőbélyeggel szerelt elektronikus mérlegek FDA élelmiszeripari minősítésű bordás PVC töltő szalagokkal (AW115 - 1 töltő szalag, AW116 és AW 312 - 1 töltő szalag + 1 tára szalag) rendelkeznek. A szállító szalagok oldalfala rozsdamentes acél. Az egyszerű, érintő képernyős vezérléssel a teljesítmény és a mérési pontosság automatikusan optimalizálható.

SORPAC AW 215, AW412, AW550 zsákolómérlegek

A SORPAC AW412, AW215 és AW550 automata mérlegek különféle termékek mérésére és zsákolására alkalmasak. A bordás PVC felhordó szalaggal rendelkező AW 412 mérleg első sorban gyümölcsök és zöldségek mérésére, a 2 vibrációs etetővel kialakított AW 215 mérleg fagyasztott élelmiszerek, ömlesztett anyagok (pl. kutyatáp) mérésére alkalmasak, míg a halszálka bordázatú szállító szalaggal rendelkező AW 550 méleg laza szerkezetű anyagok (pld. szén, tőzeg, pelet) mérésére alkalmas.