Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Michalak WPM-50-2T Mérleg

£239.00
A Michalak WPM-50-2T mérleg automatikusan adagolja a beprogramozott mennyiséget különböző típusú csomagolóanyagba (zsákok, ládák, kartondobozok stb.). Együtt működhet más eszközökkel, pl. Raschel zsákoló stb. Az adagolás egy vagy két szállítószalag segítségével történik, amelynek a végén a zöldségek a mérőtartályba esnek. Kerek zöldségek esetén ajánljuk ezt, a két adagolószalaggal ellátott változatát választani. Az utolsó szakaszban kefék találhatóak, amik megtartják a zöldségeket, ezáltal nagy pontosságot tesznek lehetővé a lemért zöldségek meghatározott súlyánál. A szalag sebességét az automata vezérlő állítja be a tartály töltöttségi fokától függően.

Michalak WPM30-ECO Mérleg

£259.00
A Michalak WPM-30 mérleget a beprogramozott mennyiség automatikus, kimért adagolására használják.  Az adagolás egy szalag segítségével történik, amely a zöldségeket, gyümölcsöket a mérőtartályba szállítja. A szalag sebességét a vezérlő automatikusan állítja be a tartály töltési szintjétől függően. Ennél a modellnél egy állítható magasságú polc teszi lehetővé a lemért részek manuális gyűjtését zsákokba, ládákba, dobozokba.

SORPAC AW 115, AW116, AW312 zsákolómérlegek

A SORPAC AW 115, AW116 és AW 312 automata mérlegek a különféle zöldségek adagolására, mérésére és zsákolására szolgálnak. Kialakításuk (AW312) lehetővé teszi egyéb csomagoló gépekhez (pld. SORPAC RN01, RF900, RF100, FW01) való csatlakoztatást. A számítógép vezérlésű, két mérőbélyeggel szerelt elektronikus mérlegek FDA élelmiszeripari minősítésű bordás PVC töltő szalagokkal (AW115 - 1 töltő szalag, AW116 és AW 312 - 1 töltő szalag + 1 tára szalag) rendelkeznek. A szállító szalagok oldalfala rozsdamentes acél. Az egyszerű, érintő képernyős vezérléssel a teljesítmény és a mérési pontosság automatikusan optimalizálható.

SORPAC AW 215, AW412, AW550 zsákolómérlegek

A SORPAC AW412, AW215 és AW550 automata mérlegek különféle termékek mérésére és zsákolására alkalmasak. A bordás PVC felhordó szalaggal rendelkező AW 412 mérleg első sorban gyümölcsök és zöldségek mérésére, a 2 vibrációs etetővel kialakított AW 215 mérleg fagyasztott élelmiszerek, ömlesztett anyagok (pl. kutyatáp) mérésére alkalmasak, míg a halszálka bordázatú szállító szalaggal rendelkező AW 550 méleg laza szerkezetű anyagok (pld. szén, tőzeg, pelet) mérésére alkalmas.