Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Mutasd a kategóriákat

Borsó feldolgozó gépsor

A Sweere egy komplett feldolgozási megoldást kínál a borsó számára, amelyet egyedi igényeknek megfelelően készítenek. Vessen egy pillantást az egyes termékekre a borsó oldalon. Ha részletesen leírja igényeit, megfelelő megoldást kínálunk Önnek.

Briand LCFD Csomózott Sárgarépa mosó

Zöld felső sárgarépa mosó Ipari gép sárgarépához, levélmosással, mosás minőségéhez.

Csemegekukorica feldolgozó gépsor

A Sweere komplett csemegekukorica-feldolgozási megoldást kínál, amely egyedi igényeknek megfelelően készül. Csak vessen egy pillantást az egyes termékekre a csemegekukorica oldalon. Ha részletesen leírja igényeit, megfelelő megoldást kínálunk Önnek.

Karfiol és Brokkoli feldolgozó gépsor

A teljes vonal a levél, a floret és a rizs karfiol és brokkoli leválasztásához. Öveink rendkívül higiénikus kialakításúak, virágkötő gépünk már leválasztható és rizs készítéséhez kombinálható kockára vágó géppel is.

KMK Burgonya gépsor

Ez a kis vonal lefedi a burgonya befogadásának, tisztításának, válogatásának, szelektálásának és csomagolásának folyamatait. A választóasztal peronján egy központi vezérlőszekrény található, amelynek köszönhetően az üzemeltető a teljes vonalat irányíthatja anélkül, hogy elhagyná munkahelyét.

KMK Hagyma gépsor

A vonal két részből áll: a nyugta egy részéből, az előkészítésből és a válogatásból, valamint a csomagolásból. A befogadó rész és a csomagoló rész között pufferszakaszt terveztek, amely három bunkerből áll, összesen 40 tonna hagymával. Mindegyik bunker kaphat egy, az üzemeltető által kiválasztott rendszert. Mindegyik bunkerben két zuhanáscsillapítót telepítettek, hogy megakadályozzák az áruk károsodását és biztosítsák az áruk egyenletes elosztását a bunkerben. Ezenkívül a bunkerek rendkívül hatékony ventilátorokkal vannak felszerelve, amelyeket egy érintőpanel vezérel.

Michalak zöldség tisztitó, válogató és mosó gépsor

A Michalak gyártó termékek széles palettáját kínálja zöldségtermesztők számára. Az ár-érték arány szempontjából a kis- és közepes gazdaságok számára különösen kedvező berendezések sok lehetőséget kínálnak a mosás, a válogatás és a csomagolás területén. Kiváló lehetőség a gazdaság szintjének emeléséhez, a termelés felgyorsítására és a piaci előnyök kiaknázására. Ezeket a gépeket elsősorban sárgarépa, petrezselyemgyökér, burgonya és hagyma értékesítésre és tárolásra (tisztítás, válogatás, csomagolás) előkészítésére ajánljuk.

Sárgarépa csomózó gépsor

Az automatizált csomagolószalagok rozsdamentes acélból készülnek, és felhasználhatók póréhagyma, hagyma, spárga, svájci mángold, petrezselyem és sok más gyógynövény csomóinak készítéséhez, valamint uborka csomagolásához stb. Megerősített poliuretán szállítószalagokkal vannak felszerelve. Ezek az övek nem nyúlnak ki. A gépek ragasztószalag-kötőkkel és / vagy rugalmas kötőanyagokkal vannak felszerelve, és egy állítható penge azt jelenti, hogy a kötegek a kötés után hosszukra vághatók. Csomagolás az ASPARAGUS-hoz Mángold - Sárgarépa - Uborka - WATERCRESS - zeller - Hagyma - póréhagyma - petrezselyem, fűszerek -SÁRGADINNYE

Zöldbab feldolgozó gépsor

A Sweere teljes körű zöldbab-feldolgozási megoldást kínál, amely egyedi igényeknek megfelelően készül. Vessen egy pillantást az egyes gépekre a zöldbab feldolgozás résznél. Ha részletesen leírja igényeit, megfelelő megoldást kínálunk Önnek. Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezeknek a feldolgozóvonalaknak az építéséhez, minden kapacitáshoz és igényhez. A babot a következőkből távolítják el: - fürtözött bab (a szárral összekötve) - könnyű részek (levelek, szárak, kis bab, stb.) - nehéz részek (kövek, rögök stb.) - törött bab - görbe bab - túl rövid vagy túl vékony bab - bab, rajta foltok (barna foltok, sérülések stb.) Szükség esetén a termék mosható, szárítható és manuálisan is ellenőrizhető.