Michalak WK-10M Többcsatornás mérleg és RM30-2N csomagológép átadása és beüzemelése

Michalak WK-10M Többcsatornás mérlegből és RM30-2N csomagológépből álló gépkapcsolat került átadásra és beüzemelésre Hviezdoslavovban, Szlovákiában.
A többcsatornás mérlegnek köszönhetően a csomagolni kivánt zöldségek a lehető legpontosabban kerülnek adagolásra, elkerülve a mérési pontatlanságokból adódó veszteségeket.

Maschio Gaspardo Daino forgóboroná átadása és beüzemelése Ócsán a Syngenta Kft kisérleti állomásán

Beüzemelésre került Ócsán, a Syngenta Kft. Kisérleti Állomásán Maschio Gaspardo Daino forgóboronánk, amely nyomlazitókkal és hidraulikus mélységállitással felszerelt.
Reméljük gépünk hasznos segitség lesz a kisérleti állomáson végzett nemesitési folyamatokban.

Marcelissen hámozógép átadása az ekecsi savanyitóüzemnek

Átadásra került az ekecsi savanyitóüzem számára Marcelissen hámozógépünk, melyet ügyfelünk a kiváló céklatermékek előkészitéséhez használhat majd

Michalak KRM1200-3T pótkocsi garat átadása

A Michalak KRM-1200-3T Fogadógaratot hátrafelé billenő pótkocsik és félpótkocsik kirakodására használják. A zöldségáruk továbbitását a feldolgozási vonalba egyszerűvé és gyorsá teszi, a földszeparátornak köszönhetően pedig könnyebbé teszi a tisztitási folyamatokat.

Michalak Zöldség tisztító és osztályozó gépsor átadva és összeállítva Senicán

A Michalak minőségi gépeivel a zöldségek tisztitása valamint feldolgozása sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válik. Mindazonáltal termékei jóval piacképesebb állapotban juthatnak el a vásárlókhoz .

Ferrari FPA palántázógép átadása Leveleken

Mai napon Leveleken átadásra került a Ferrari Fpa 2 soros palántázógépünk. Ezzel felkészitve ügyfelünket a paprika szezon megkezdésére.

Új Michalak zöldség mosó vonal beállítva a gépsorba Röszkén.

Röszkén átadásra és beüzemelésre került a Michalak zöldségmosó rendszere. Segitségükkel a feldolgozás sebessége és teljesitménye jelentősen novekedik, ezáltal a lehető leghamarabb friss áru kerülhet vásárlóihoz.

Maschio Gaspardo Attila altalajlazitó átadása Kamuton

Kamuton átadásra került a Maschio Gaspardo Attila altalajlazitó, amely a beüzemelés során kiválóan szerepelt, Hatákonyságát és megbizhatóságát ügyfelünk legkötöttebb talajú területén tesztelhettük.

2 kamionnyi fa konténer átadva Senicára

Első 2 kamionnyi fa konténer átadva Senicára, Szlovákiába. Segitségükkel a szállitási, tárolási, valamint a feldolgozási folyamatok sokkal gördülékenyebbek lehetnek majd.
Köszönjük ügyfelünknek a belénk vetett bizalmat.

Ferrari Multipla Randy átadása Nyiregyházán

A mai napon Nyíregyházára egy Ferrari Multipla Randy palántázógéphez indultunk, ahol az időjárás viszontagságaival is meg kellett küzdenünk, de ez sem akadályozott meg bennünket a sikeres beüzemelésben. Köszönjük ügyfelünknek a belénk vetett bizalmat.

Maschio Gaspardo MTE-Isotronic gépátadás Nagykaposon

Hétvégén Nagykaposon a Roľnické družstvo cégnél jártunk, ahol a Maschio Gaspardo MTE Isotronic pneumatikus szemenkénti vetőgépet üzemeltük be. Az új gép a próbavetés során kitűnően szerepelt. A kukorica szezont már vele kezdhették el.
Köszönjük ügyfelünknek a belénk vetett bizalmat.

Michalak gépek átadása az Iványi Zöldségkertnek Kiskunfélegyházára

Egy Michalak p500 as mosó, egy 300x100 as válogatóasztal valamint egy SH65 os garat gazdagitja innentől a Kiskunfélegyházi Iványi zöldségkert gépparkját. Segitségükkel a zöldségek tisztitása valamint feldolgozása sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válhat majd.
Köszönjük ügyfelünknek a belénk vetett bizalmat.

KAPCSOLAT


    KERESSEN MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN, 24 ÓRÁN BELÜL AJÁNLATOT ADUNK !