4k

24 órán belüli válaszadás

1k

Személyes felmérés

3k

Hétvégén is elérhetőek vagyunk

Szerviz garancia alatt vagy után

Szerviz

A gyártócégek termékeikre különböző időre garanciát biztosítanak. Ez az időtartam gyártónként és esetleg gépenként is különbözhet. Csak az üzemszerű működés alatt bekövetkezett meghibásodás tartozik bele a garanciális elbírálás alá.

Garanciális javítás prioritást élvez a többivel szemben, a lehető leggyorsabban megpróbálunk kiérni a helyszínre.

A törvény által előírt kettő munkanap áll rendelkezésünkre a hibafeltárás, javítás megkezdésre, de az esetek többségében ezt bőven túlteljesítjük. Nem tartozik ide a kezelési hibából adódó meghibásodás, természeti kár, kopó alkatrészek cseréje, lámpák, izzók, üvegkár stb.

KERESSEN MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN, 24 ÓRÁN BELÜL AJÁNLATOT ADUNK !

Az Sz&B Agro elinditotta a mindenki által igénybevehető szervizszolgáltatását, legyen szó erő-vagy munkagépről, a veteránoktól (Mtz 50, Zetor 6011 stb.) egészen a mai modern gépekig . Keressen bennünket bizalommal és megoldást találunk a problémára 
Cégünk a nem álltalunk forgalmazott gépek hiba feltárásait és szervízeléseit is végzi, természetesen felár ellenében. Cégünk egy állandó szervizelési együttműködési lehetőséget kínál fel szerződéssel egy meghatározott időszakra.

A csomag lényege, hogy az adott időszakban Önnek nem kell foglalkoznia a javítási munkálatokkal, – mindezek mellett a napi karbantartást természetesen el kell végezni – nyugodtan rábízhatja ezt a feladatot a szakemberinkre.

A szerződés általában egy évre köttetik mely magában foglalja a szerviz munkadíjat és a kiszállási költséget. Az alkatrészek költsége ebbe nincs benne. Gépeik igen magas értéket képviselnek, nagy potenciál rejlik bennük. Ezt a magas termelőképességet csak akkor tudják kihasználni, ha a gép megfelelően van beállítva és műszakilag megfelelően van felkészítve, az esetleges műszaki hibák szakszerűen vannak kijavítva.

KAPCSOLAT    captcha

    KERESSEN MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN, 24 ÓRÁN BELÜL AJÁNLATOT ADUNK !